top of page

Arvoasemista

Olemme tarkentaneet sääntöjä ja kriteereitä koskien arvoasemassa olevien hahmojen kirjoittajia. Arvoasemassa olevia hahmoja ovat päälliköt, varapäälliköt, parantajat, parantajaoppilaat sekä Kujakissayhteisön johtaja.

Infosta löytyy nyt kattavasti tietoa esimerkiksi siitä, mitä arvoasemassa olevan hahmon kirjoittajalta odotetaan ja mitkä ovat kunkin arvoaseman tehtävät klaaneissa. Yhdistimme infon päällikkyys- ja parantajuus-kohdat yhdeksi kohdaksi nimeltä Arvoasemat. Toivon jokaisen pelaajan lukevan ajatuksen kanssa kyseisen kohdan, etenkin jos toiveena on jonain päivänä jokin arvoasema.

Mikäli kysyttävää asiasta ilmenee, voit kysyä siitä chatissa tai vieraskirjassa.


Eloklaaniin etsitään parantajaoppilasta!

Koska Liljatuuli on kuollut, Eloklaani on vailla parantajaoppilasta. Kun pelastajat-tapahtuma on saatu päätökseen ja Eloklaani palaa takaisin normaaliin arkeensa, sen on aika saada uusi parantajaoppilas.

Toivoisimme löytävämme parantajaoppilaan Eloklaaniin tulevan kesän aikana.

Jos kiinnostuit parantajaoppilaan, laitathan viestiä vieraskirjaan 01.05.2024 mennessä! Ilmoitathan samalla, kenet hahmoistasi toivoisit parantajaoppilaan paikalle; jo olemassa olevan hahmon vai jonkun, jota ei ole vielä luotu. Mikäli kiinnostuneita on useampi, käymme EmppuOmpun kanssa läpi ehdokkaat ja valitsemme sopivan joko aktiivisuuden perusteella tai arpomalla.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pelastajien suunnitelma & uusia päivityksiä

Meneillään ollut äänestys pelastajien suunnitelmaan liittyen on päättynyt. Pelaajat äänestivät suosikkivaihtoehdokseen suunnitelman numero 2, joka oli Elandran kehittelemä suunnitelma. Kiitos kaikille

Päivityksiä, päivityksiä..

Kuten lupasimme, tämä alkuvuosi tulee olemaan täynnä päivityksiä. Tällä kertaa olemme tehneet yhden hieman isomman ja yhden pienemmän päivityksen. NPC-hahmoista Info-sivulle sääntöihin ja ohjeisiin on

bottom of page