top of page

Eloklaanin leirikilpailun tulokset

Kilpailu on päättynyt ja äänet on nyt laskettu. Ennen kuin menemme itse aiheeseen, kertaan vielä jaossa olevat palkinnot. Löydät jokaisen leirikuvauksen täältä.


Palkinnot jaetaan niin, että voittaja saa lunastaa haluamansa palkinnon, toiseksi tullut valitsee kahdesta jäljelle jäänestä vaihtoehdosta ja kolmas saa viimeisen palkinnon.

Kun palkinto lunastetaan, se tulee käyttää vuoden 2020 puolella(paitsi jos lunastaa tuon palkinto 1, kyseisen hahmon tulee olla syntynyt vuonna 2020, mutta ei esimerkiksi pidä vielä olla varapäällikkö.)


Palkinto 1: Kuolonklaanin varapäällikön tai Eloklaanin parantajaoppilaan asema: Nykyinen tai tuleva kissasi tulee olemaan Kuolonklaanin varapäällikkö tai Eloklaanin parantajaoppilas. Huomioithan, että jos sinulla on tällä hetkellä(tai tulossa) päällikkö, varapäällikkö, parantaja tai parantajaoppilas, et voi lunastaa palkintoa.


Palkinto 2: Kokenut soturi -pakkaus: Kokeneen soturin merkki 400kp:n kohdalla, kaksi ylimääräistä taitopistettä sekä kp-boosti.


Palkinto 3: Soturipakkaus: Oikeus luoda soturi-ikäinen hahmo, sille yksi NPC-sukulainen tai ystävä tms ja kp-boosti.



Alla lukee jokaisen leirin suunnittelija sekä äänien määrä siten, että ylimpänä on eniten ääniä saanut leiri.

Leiri 2: Elandra, 9 ääntä

Leiri 1: Rita, 6 ääntä

Leiri 4: Tipu, 5 ääntä

Leiri 3: Lonely Warrior, 3 ääntä

Leiri 5: Summer s, 1 ääni


Lunastan itselleni nyt tuon palkinnon numero 2, ja Rita voi ilmoittaa haluamansa palkinnon liittyneiden vieraskirjaan.


 

Eloklaanin leiriksi valikoitui siis leiri numero 2, ja sen tiedot tulee vielä tässä:


Leiri sijaitsee sekametsässä olevalla aukiolla kahden joenhaaran välissä(oikeanpuoleinen haara). Matkaa veden ääreen on kuitenkin jonkin verran, eli joki ei ole aivan leirin lähellä. Leiriä ympäröivät korkeat piikkihernemuurit, joita on vahvistettu erilaisilla risuilla ja oksilla. Sisäänkäynti on lännessä oleva piikkihernetunneli, jonka sisäänkäynti sijaitsee kahden puun välissä ja suurehkon kiven takana. Siitä on yritetty tehdä mahdollisimman huomaamaton, jotta viholliset eivät löytäisi sisäänkäyntiä. Kun piikkihernetunnelin lävitse kulkee, tulee vastaan suuri aukio.


Leirin keskellä, suoraan sisäänkäynnistä eteenpäin, on kivi, joka on päältä litteä. Kiveä kutsutaankin Litteäkiveksi, ja se on paikka, jossa päällikkö pitää kokouksensa. Jokainen pentu ja oppilas ansaitsee uudet nimensä Litteäkiven päällä. Päällikkö nukkuu kiven alle muodostuneessa kolossa.


Sotureiden pesä on kahden suuren yhteen kasvaneen kuusen juurikossa sijaitsevassa onkalossa maan alla. Sotureiden pesä on itse asiassa kahdessa kerroksessa. Ensimmäinen kerros on juurien alapuolella. Siellä nukkuvat kokemattomammat soturit. Kokeneet soturit nukkuvat toisessa kerroksessa, joka sijaitsee puun sisällä olevassa kolossa. Puun edessä kasvaa pensas, jonka lävitse soturit kulkevat pesäänsä. Kahden puun välissä on kolo, jonne mahtuu koosta riippuen 6-10 kissaa. Pesä sijaitsee jonkin matkan päässä sisäänkäynnistä, sieltä katsottuna vasemmalla.


Oppilaiden pesä on huomattavasti yksinkertaisempi kuin sotureiden pesä. Se on erilaisista pensaista rakennettu pesä, joka sijaitsee leirin sisäänkäynnistä katsottuna suoraan edessäpäin, litteäkiven takana.


Uloskäynnin lisäksi leirissä on salainen uloskäynti, jota käytetään vain hätätapauksissa. Salainen uloskäynti sijaitsee parantajan pesässä(pohjoisessa), joka on kahden kiven välissä aivan sotureiden pesän lähettyvillä. Kivien edessä on karhunvatukkapensas, joka toimii sairasaukiona. Parantaja nukkuu ja säilyttää yrttinsä kahden kiven välissä olevassa kolossa. Toisen kiven alle on muodostunut tunneli, jota kautta pääsee ulos leiristä. Se on kuitenkin peitetty pensailla sekä sisä- että ulkopuolelta.


Sisäänkäynniltä katsottuna aivan leirin oikeassa reunassa sijaitsee vierekkäin pentutarha ja klaaninvanhimpien pesä. Sisäänkäyntiä lähempänä on klaaninvanhimpien pesä, ja sen vieressä vasemmalla puolella pentutarha. Molemmat sijaitsevat karhunvatukkapensaan suojassa. Pesät ovat hämäriä ja melko tilavia.


Soturit vartioivat leiriä usein korkeista puista, jotta lähestyvä vihollinen on helpompi huomata. Siellä täällä leirissä sijaitsee kiviä, joiden päällä kissat voivat nauttia esimerkiksi auringosta tai leikkiä. Tuoresaaliskasa on sisäänkäynniltä katsottuna Litteäkiven oikealla puolella oleva kuoppa pienen pähkinäpensaan alla.


Olen parhaillani kirjoittamassa Medellä tarinaa, jossa tuo hakee henkensä ja Eloklaani perustetaan. Tarinan jälkeen ollaan siinä vaiheessa, että Eloklaani on perustettu ja se alkaa hiljalleen vahvistumaan. Eloklaani kaipaa edelleen paljon kissoja.



Kiitos kaikille osallistujille ja äänestäneille! :)


53 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Eloklaanin leirikilpailu!

Kuten otsikko kertoo, Eloklaanin leirikilpailu on alkanut! Jokainen liittynyt voi osallistua, ja tarkemmat ohjeet sekä itse kilpailu löytyvät täältä. Osallistumisaikaa on kuun viimeiseen päivään asti,

Erotusuhka!

Koska epäaktiivisia pelaajia on jo jonkin verran, on järjestettävä erotusuhka. Erotusuhassa ovat epäaktiiviset hahmot, ja ellei niillä kirjoita kymmenessä päivässä, hahmo poistetaan. Erotusuhan löydät

Tuplapisteitä Kuunpisara-tapahtumassa!

Tällä viikolla suoritetuista Kuunpisara-tapahtuman tehtävistä ansaitset kaksinkertaisen määrän pisteitä! Huomioithan sen, että jos olet lisännyt esimerkiksi viime viikolla kissojen sivuja, saat niistä

bottom of page