top of page

Lintutassu (Summer s)

Valitettavasti en voi hyväksyä hakemusta, koska siinä on muutama kohta, joka vaatii korjaamista. Liitän tähän alle hakemuksen kokonaisuudessaan, ja sen alla lukee kaikki mitä pitää korjata.


Kirjoittaja: Summer s

Hahmon nimet: Lintutassu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Puhtaanvalkoinen pienikokoinen naaras. Mustat tassut, häntä sekä kuononympärys. Kauniin siniset silmät. Hänen turkissaa on savähdys vihreää. Lintutassulla on tuuhea, pehmeä turkki.

Luonne: Mukava mutta ujo. Inhoaa helppoutta. Hän on ihan mukava, mutta aika äkkipikainen. Salaa ajattelee, että voisi olla hyvä klaanikin. Hän väittää että uskoo Pimeyden Metsään , mutta hän ei ihan tajua sitä.

Taidot:

Saalistus: 2

Hyökkäys: 1

Nopeus: 2

Puolustus: 3

Kiipeily: 2

Menneisyys ja suku&suhteet: Hänen emonsa oli erakko mutta kuoli. Myös isä on kuollut. Syntynyt erakoksi.

Muu: Puhtaanvalkoinen naaras sinisillä silmillä.


Ulkonäkö ja luonne ovat molemmat ok, eli niitä ei tarvitse korjata ollenkaan.

Taitoihin tulee lisätä taitopisteiden lisäksi myös sanalliset taidot, joihin voi esimerkiksi kirjoittaa juurikin puolustuksesta ja hyökkäämisestä, vaanimisesta, piiloutumisesta tai muusta vastaavasta.

Uudessa Alussa kaikille pakolliset taitopisteet ovat taistelu, saalistus, nopeus ja kiipeily. Hyökkäys ja puolustus sisältyvät molemmat taisteluun, ja niistä voi kertoa sanallisissa taidoissa. Neljän pakollisen taidon lisäksi voit valita yhden tai useamman taidon seuraavista: johtajuus, uiminen tai parantajuus.

Uudessa Alussa pitäisi aina kysyä lupa, jos haluaa luoda erakkosyntyisen kissan, mutta menkööt nyt tällä kertaa. Muistathan vastaisuudessa kysyä luvan liittyneiden viekussa.

Voisit lisätä lyhyisiin tietoihin pari sanaa kissan luonteesta.


Se on ok, jos et halua vielä päättää kissan soturinimeä. Muistathan tällöin, että kissa ei voi tulla soturiksi ennen kuin olet lähettänyt hakemuksen liittyneiden viekkuun niin, että olet korjannut Lintutassun nimen hänen soturinimekseen. :)

55 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tommi (Kuura)

Erakko Tommi on hyväksytty Kuolonklaanin läheisyydessä asuvaan kissajoukkoon. Kissajoukko saattaa muuten tulevaisuudessa yhdistyä Eloklaaniin, joka ottaa haltuunsa ainakin osittain joukon reviirin.

Harakkatassu (Ravn)

Harakkatassu on hyväksytty Kuolonklaaniin. Hänen mestarinaan toimii Henkäysvarjo. Hakemuksesta muuten uupui hahmon lyhyet tiedot, mutta lisäsin ne itse.

bottom of page