top of page

Lopputaistelu & päivityksiä ja muuta

Päivitetty: 8. lokak. 2023

Saimme syyskyselyyn yhdeksän upeaa vaihtoehtoa sille, miten, miksi ja milloin lopputaistelu käynnistyy! Pelaajat saivat itse vaikuttaa ja äänestää mieluisensa vaihtoehdon. Äänet on nyt laskettu ja eniten ääniä sai vaihtoehto 1, joka oli Lonkeron ehdotus!

Olen lisännyt jokaiselle kriteerien täyttämän ehdotuksen lähettäneelle pelaajalle etuihin KP-boostin ja Lonkerolle lisäksi voitosta tulleen SuperKP-boostin.


Lopputaistelun alkaminen

Kuolonklaani ja kujakissayhteisö laativat suuren väijytyssuunnitelman, sillä molemmat näistä haluavat tehdä Eloklaanista ja Mesitähdestä jo kärsimättömästi lopun. Suunnitelman tarkoituksena on saada Mesitähti tulemaan paikalle, missä todellisuudessa on vastassa Kuolonklaanin ja kujakissayhteisön väijytys. Tämä saadaan aikaan keksityllä tarinalla, jossa kujakissayhteisö lupaa luovuttaa Päivänsäteen (joka tottakai esittää kiivaasti haluavansa uudelleenyhdistyä perheensä kanssa, mutta hän on julmasti panttivankina) Eloklaanille tiettyjä lunnaita vastaan. Kun eloklaanilaiset saapuvat paikalle, he joutuvat Kuolonklaanin piirittämäksi ja tarkoituksena on tuhota kaikki paikalle saapuneet kissat ja näin asettaa jäljelle jäävä eloklaani alakynteen ja pakolliseen luovutusvoittoon. Tämä tapahtuu aamuvarhain, ennen auringonnousua ja eloklaanille asetetaan aikapainetta siten, että jolleivät he saavu paikalle ennen auringon nousemista, Päivänsäteen henki väitetysti riistetään. Taistelu tapahtuu Eloklaanin vanhalla reviirillä sekametsässä, joka tarjoaa väijyville kissoille runsaasti piilopaikkoja.


Lopputaistelun ajankohta

Tarkka ajankohta ei vielä ole selvillä, mutta pyrimme järjestämään lopputaistelun vielä tämän vuoden puolella. Tällä hetkellä suunnitelmissa olisi, että lopputaistelu saataisiin käyntiin marras-joulukuussa.

Pelaajien mielestä kaksi viikkoa oli sopivin aika lopputaistelusta kirjoittamiseen, joten sen verran aikaa myös saatte.

Lopputaistelusta pääsevät siis kirjoittamaan kaikki Kujakissayhteisön, Kuolonklaanin ja Eloklaanin jäsenet sekä ne klaanien ulkopuoliset, jotka Eloklaani värvää auttajikseen.


Syyskuun aikana tehtyjä päivityksiä

En olekaan ehtinyt kirjoittaa näiden päivitysten julkaisemisesta lainkaan blogiin, joten hoidetaan tämä nyt tässä samalla. Osittain syyskyselyn seurauksena olemme tehneet pieniä päivityksiä sivuillemme.

Suurimmat tehdyt päivitykset:

- Sääntöjä on muokattu, lisätty ja tarkennettu. Lisäksi sääntöjen joukkoon on lisätty varoitukset, joita pelaajat voivat saada rikkoessaan sääntöjä. Yksi varoitus katoaa aina puolessa vuodessa, jos pelaaja ei ennen sitä saa uutta varoitusta. Neljän varoituksen jälkeen pelaaja erotetaan.

- Liittymishakemus. Jatkossa uusien pelaajien on täytettävä liittymishakemus ennen kuin he voivat virallisesti liittyä. Hakemuksen tarkoituksena on helpottaa ylläpitäjien työtä selvittämällä uusien pelaajien kykyä kirjoittaa tarinoita, liikkua sivuilla ja lukea ohjeita.

- Kokemattomana soturina on kirjoitettava vähintään 100KP, ennen kuin soturi voi saada oppilaan tai johtaa partioita. Päivityksen jälkeen soturinimensä ansainneiden hahmojen sivuille on KP-kohdan alapuolelle lisätty kohta: "Soturina x/100KP." Kun tämä 100KP tulee täyteen, hahmo voi saada oppilaan(mikäli mestaruus-taito löytyy) ja alkaa johtamaan partioita.

- Pentuhakemus-sivun tekstit on päivitetty kokonaan. Selvensimme ja tarkensimme ohjeita ja tiukensimme sääntöä NPC-pentujen suhteen.

- Klaanien liittymistilanteet löytyvät jatkossa kissat-osiosta.

- Hahmohakemus-sivua muokattu, mallihakemus ja nimilista lisätty. Mallihakemuksen ja nimilistan löytää sivulta, jossa hakemus lähetetään. Nimilistaan on listattu kaikki Uudessa Alussa käytetyt nimet ja sieltä löytyy myös muita nimivaihtoehtoja klaanikissoille.

- Vieraskirja ja liittyneiden vieraskirja on yhdistetty ja tunnetaan nykyään vain nimellä vieraskirja. Jatkossa pelaajat laittavat liittyneiden vieraskirjaan kuuluvat viestit vieraskirjaan.


Syyskuun tapahtuma

Pelaajat saivat koko syyskuun ajan nauttia erilaisista tarjouksista ja kaupan alennuksista ja tapahtuma oli varsinainen menestys!

Syyskuun aikana kirjoitettiin yhteensä 165 tarinaa ja joka päivä kirjoitettiin ainakin kaksi tarinaa! Kuten lupasin aiemmassa blogipostauksessa: jokainen syyskuun aikana vähintään viisi tarinaa kirjoittanut saa valita kaupan eduista itselleen yhden vapaavalintaisen edun.

Seuraavat pelaajat voivat siis lunastaa etunsa 8.10. mennessä vieraskirjassa:

- Ampiainen

- Aura

- Auroora

- Elandra

- EmppuOmppu

- Koivu

- Pyry

- Ruska

- Saaga

- Sirius

Mikäli etua ei lunasta 8.9. mennessä, sitä ei voi enää myöhemmin lunastaa. Et voi lunastaa etua, jota ei voi ostaa kaupasta.



Tapahtumat eivät suinkaan lopu tähän! Lokakuun aikana on tulossa

mielenkiintoinen tapahtuma, joten pysykäähän kuulolla! ;)

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Arvoasemista

Olemme tarkentaneet sääntöjä ja kriteereitä koskien arvoasemassa olevien hahmojen kirjoittajia. Arvoasemassa olevia hahmoja ovat päälliköt, varapäälliköt, parantajat, parantajaoppilaat sekä Kujakissay

Pelastajat-tapahtuma - Osio 3: Toiminnan aika!

On koittanut Pelastajat-tapahtuman viimeisen osion aika, jolloin pelastajat siirtyvät viimein sanoista tekoihin! Tämäkin osio tullaan suorittamaan edeltäjänsä tavoin pilkotuissa osissa eli tietyistä t

bottom of page