top of page

Pelastajat-tapahtuma alkaa!

Päivitetty: 23. huhtik.

On viimein aika ryhtyä toimeen tasapainon palauttamiseksi klaaneihin! Pelastajat-tapahtuma tullaan toteuttamaan osioissa, joista pelastajilla on yleensä noin viikko tai kaksi aikaa kirjoittaa ennen suunnitelman seuraavaa vaihetta. Suunnitelman etenemisestä ilmoitetaan aina blogissa, ja samalla kerrotaan alkavan osion kesto ja sen sisällä tapahtuvat asiat, joista pelastajat voivat kirjoittaa tarinoissaan.


Osio 1: Unen saaminen Tähtiklaanin kissoilta ja unissa tapaaminen (03.03.-15.03.2024)

Pelastajat kohtaavat toisensa ja kolme Tähtiklaanin kissaa - Minttuliekin, Lauhalaukan ja Hallavarjon - samana yönä unissaan. Tähtikissat ilmoittavat viidelle eloklaanilaiselle näiden olevan valittuja pelastamaan Eloklaani pahuudelta. Samalla he kertovat, että aina nukkuessaan valitut pääsevät keskustelemaan unissaan toistensa kanssa ja suunnittelemaan klaanin takaisin ennalleen saamista ja panttivankien pelastamista ilman, että Kuolonklaani pääsee sotkemaan kaiken. Tästä eteenpäin valittujen on pärjättävä omillaan, sillä Tähtiklaanin jäsenet eivät auta pelastajia keksimään suunnitelmaa. Pelastajat tapaavat toisensa Tähtiklaanin metsässä sijaitsevalla aukiolla. 


Kuolleiden tarinoista löytyy Lauhalaukan tarina, jossa Tähtiklaanin kissat tapaavat valitut. Pelastajat, käykää lukemassa se, ennen kuin alatte kirjoittaa omia tarinoitanne!

Kuolonklaanilainen vartija hakusessa!

Nyt olisi myös mahdollisuus tarjota omaa Kuolonklaanin soturiaan (täytyy olla täydet soturinoikeudet) vartijaksi Eloklaaniin! Tämä vartija tulee avittamaan pelastajia tapahtuman seuraavassa osiossa. Mikäli kiinnostuit tästä roolista, tule nykimään EmppuOmppua (kuvitteellisesta) hihasta!



Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pelastajat-tapahtuma - Osio 3: Toiminnan aika!

On koittanut Pelastajat-tapahtuman viimeisen osion aika, jolloin pelastajat siirtyvät viimein sanoista tekoihin! Tämäkin osio tullaan suorittamaan edeltäjänsä tavoin pilkotuissa osissa eli tietyistä t

bottom of page