top of page

Pelastajat-tapahtuma - Osio 3: Toiminnan aika!

On koittanut Pelastajat-tapahtuman viimeisen osion aika, jolloin pelastajat siirtyvät viimein sanoista tekoihin! Tämäkin osio tullaan suorittamaan edeltäjänsä tavoin pilkotuissa osissa eli tietyistä tapahtumista kirjoitetaan tiettyinä päivinä, jotta juoni varmasti etenee ja pelastajat pääsevät aikanaan lopulliseen tavoitteeseensa, vaikka siitä ei juuri kirjoitettaisikaan.


Nimenomaisesta syystä johtuen kaikkien pelastajien on katkaistava hahmojen nykyiset tilanteet maanantaihin 29.04. mennessä, jolloin viimeinen osio virallisesti alkaa. Olen pannut merkille, että tapahtuman aikana pelastajilla ei ole kirjoiteltu varsinaisesta aiheesta (eli siis unitapaamisista ja suunnitelman kehittelemisestä jne.) kovinkaan aktiivisesti, joten toivoisin jonkinlaista aktivoitumista sen suhteen viimeistä osiota varten. 


Suunnitelman toteutus käytännössä


Tapahtumasta voi kirjoittaa 29.04.-05.05.: Liljatuulen teloituksen havahduttamina pelastajat ovat päättäneet viimein tarttua toimeen tajuttuaan, että kohta voi olla liian myöhäistä pelastaa loput kaksi panttivankia. Lampiväre järjestää Kortetassun pyynnöstä itsensä ja pelastajat kuuhuipun partioon sen jälkeen, kun Lehtomyrsky on päässyt pois pentutarhalta pentujensa täytettyä kuusi kuuta. Jotta Lampiväre ei saisi epäilyjä osakseen partiollisen verran eloklaanilaisia päästessä häneltä karkuun, hän pyytää pelastajia taistelemaan kanssaan oikeasti voidakseen kertoa näiden hyökänneen kesken partion kimppuunsa. 

Tapahtumasta voi kirjoittaa 06.-12.05.: Yön pimeyden turvin eloklaanilaiset suunnistavat Kuolonklaanin reviirille Lampiväreen ohjeita noudattaen ja löytävät lopulta paikan, jossa kuolonklaanilaiset pitävät Mesitähteä ja Leimusilmää vangittuina kiven alla olevassa onkalossa. Viisikosta nopeimmat, Pohjaharha ja Käärmekulta, harhauttavat vartijoita näyttäytymällä näille ja houkuttelemalla sitten kauemmaksi vartiopaikastaan. Yksi vartija [Narsissikajo] jää kuitenkin paikalleen, ja kolmella muulla pelastajalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kohdata tämä. Kuolonklaanilainen ei suostu kuuntelemaan järkipuhetta, mikä johtaa lopulta tilanteen kärjistymisen verenvuodatukseen asti. Yhteenoton seurauksena vartija valitettavasti menehtyy. 

Tapahtumasta voi kirjoittaa 13.-23.05.: Panttivangit pelastettuaan Lieskakajo, Lehtomyrsky ja Kortetassu suuntaavat Eloklaanin reviirille ja tapaavat kuolonklaanilaiset harhauttaneet toverinsa ennalta sovitussa paikassa joen yli kaatuneella puunrungolla, joka sijaitsee Eloklaanin puolella metsää. Pelastajat ja vapautetut panttivangit saapuvat leiriin ennen auringonnousua, ja perille päästyään Mesitähti vaatii kuolonklaanilaisia poistumaan leiristään välittömästi. Pöllämystyneet kuolonklaanilaiset vetäytyvät takaisin omalle reviirilleen ilman vastarintaa, ja Eloklaani on täten vapautettu näiden vallasta. 


Siitä mitä tapahtuu, kun Mesitähti ja Leimusilmä lopulta palaavat takaisin klaaniinsa ja kuolonklaanilaiset on ajettu pois, infotaan lähempänä tapahtuman loppua! 


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pelastajat-tapahtuma alkaa!

On viimein aika ryhtyä toimeen tasapainon palauttamiseksi klaaneihin! Pelastajat-tapahtuma tullaan toteuttamaan osioissa, joista pelastajilla on yleensä noin viikko tai kaksi aikaa kirjoittaa ennen su

bottom of page