top of page

Päivittelyä

Kysely on ohi ja sen vastausten perusteella olemme tehneet muutamia päivityksiä sivujen toimintaan ja sääntöihin. Osa päivityksistä ei liity kyselyyn.


Uudet päivitykset

Rajoituksia omiin NPC-hahmoihin:

- Kullakin pelaajalla voi jatkossa olla yhdessä klaanissa max 3 omaa NPC-hahmoa. Klaanittomissa&Kujakissayhteisössä voi olla niin monta kuin tahtoo, koska niissä ei ole rajoituksia hahmojen määrille. Mikäli klaanissa on liikaa NPC-hahmoja, ylläpito voi tarvittaessa määrätä pelaajia vähentämään klaanista omia NPC-hahmojaan, jos NPC-hahmojen määrää ei muuten saada laskettua.

- Mikäli omasta hahmostasi tulee päällikkö, et voi valita varapäälliköksi omaa NPC-hahmoasi(koska sitten periaatteessa sinulla olisi “omana” hahmona sekä päällikkö että varapäällikkö).


Päivitystä pentujen saamiseen:

- Kun naaras saa pentuja, niiden syntymästä on oltava ainakin kuukausi ja pentujen on oltava vähintään oppilasikäisiä ennen kuin kyseisen naaraan uusille pennuille voi laittaa uuden pentuhakemuksen.

- Pentujen on synnyttävä viimeistään kuukauden kuluttua siitä, kun pentuhakemus on hyväksytty. Mikäli kaikkien pentujen hakemuksia ei ole lähetetty kuukauden kuluttua, hakemuksettomat pennut syntyvät kuolleina.



- Pelaajan oma hahmo ei voi jatkossa toimia hänen toisen hahmonsa mestarina. Mestarin on oltava joko NPC-hahmo tai toisen pelaajan hahmo.

- Preesens-aikamuodossa kirjoittamista ei oteta käyttöön.


Erotusuhka:

- Rangaistus, jos hahmo joutuu kahtena peräkkäisenä kertana erotusuhkaan → kielto luoda uusia hahmoja kuukaudeksi. Mikäli sama hahmo joutuu jatkossa aina erotusuhkiin, kielto uusiutuu joka erotusuhassa.


Kokoontumiset:

- Ei suurta muutosta kokoontumisten järjestämiseen. Pyritään järjestämään vähintään parin-kolmen kuukauden välein. Aktiivisimpina aikoina voidaan yrittää järjestää kuukausittain, epäaktiivisempina aikoina harvemmin.


Kuukauden pelaaja-titteli

- Pelaajan kuukaudessa tarinoistaan ansaitsemien kokemuspisteiden mukaan. Ylläpito laskee arvioinnin yhteydessä pelaajien kokemuspisteet ja ilmoittaa aina kuukauden alussa edellisen kuukauden pelaajan.

- Kuukauden pelaaja saa valita aina yhden edun kolmesta; eduista vaihtuu aina se, jonka pelaaja valitsee. (Esim. etuvaihtoehtoina ovat soturilipuke, NPC-lipuke ja ikälipuke: kuukauden pelaaja valitsee ikälipukkeen. Muut edut pysyvät seuraavalle kuukauden pelaajalle ja ikälipukkeen tilalle arvotaan sattumanvarainen etu, ja seuraavan kuukauden pelaaja saa taas valita haluamansa edun)


Heinäkuun 2023 kuukauden pelaaja on selvitetty ja linkki kuukauden pelaaja-sivulle löytyy ainakin toistaiseksi Kissat-osiosta.

37 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Arvoasemista

Olemme tarkentaneet sääntöjä ja kriteereitä koskien arvoasemassa olevien hahmojen kirjoittajia. Arvoasemassa olevia hahmoja ovat päälliköt, varapäälliköt, parantajat, parantajaoppilaat sekä Kujakissay

Pelastajien suunnitelma & uusia päivityksiä

Meneillään ollut äänestys pelastajien suunnitelmaan liittyen on päättynyt. Pelaajat äänestivät suosikkivaihtoehdokseen suunnitelman numero 2, joka oli Elandran kehittelemä suunnitelma. Kiitos kaikille

bottom of page