top of page

Päivityksiä, päivityksiä..

Kuten lupasimme, tämä alkuvuosi tulee olemaan täynnä päivityksiä. Tällä kertaa olemme tehneet yhden hieman isomman ja yhden pienemmän päivityksen.


NPC-hahmoista

  • Info-sivulle sääntöihin ja ohjeisiin on päivitetty kokonaan NPC-hahmoja koskeva kohta. Emme nimittäin ole EmppuOmpun kanssa enää kartalla siitä, mitä suhteita kullakin ei-kenenkään omistamalla NPC-hahmolla on, joka tuo vaikeuksia antaa lupaa esimerkiksi NPC-hahmon ystävyyteen. Jatkossa pysyäksemme ajan tasalla NPC-hahmojen elämistä, on kirjoittajan pyydettävä aina lupa vieraskirjassa, mikäli tahtoo NPC-hahmon ryhtyvän hahmonsa parhaaksi ystäväksi, ottovanhemmaksi, veriviholliseksi, kumppaniksi tms.

  • Pelaaja saa edelleen vapaasti valita omien NPC-hahmojensa suhteet.


Kuolleiden tarinakirja ja uudelleensynnyttäminen

Vihdoin saimme tehtyä suuren päivityksen, joka on ollut suunnitteilla Uuden Alun perustamisesta lähtien. Jatkossa siis Tähtiklaaniin tai Pimeyden Metsään siirtyneillä hahmoilla voi kirjoittaa tarinoita heidän kuoleman jälkeisestä elämästään kuolleiden tarinakirjaan.

Lisäksi olemme ottaneet käyttöön Kuunpisarastakin tutun uudelleensynnyttämismahdollisuuden. Jotta hahmot eivät uudelleensynny koko ajan ja klaanit eivät täyty vain uudelleensyntyneistä hahmoista, on uudelleensynnyttämiseen luotu tarkat kriteerit, ohjeet ja säännöt.

Lisätietoa kuolleiden elämästä ja uudelleensynnyttämisestä löydät täältä.

(Mesitähteä ja Liljatuulta ei lasketa uudelleensyntyneiksi hahmoiksi, sillä heillä ei ole mitään tekemistä entisen elämänsä kanssa)


Pelastajien tehtävän alkamisesta tulossa lisäinfoa myöhemmin :)

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Arvoasemista

Olemme tarkentaneet sääntöjä ja kriteereitä koskien arvoasemassa olevien hahmojen kirjoittajia. Arvoasemassa olevia hahmoja ovat päälliköt, varapäälliköt, parantajat, parantajaoppilaat sekä Kujakissay

Pelastajien suunnitelma & uusia päivityksiä

Meneillään ollut äänestys pelastajien suunnitelmaan liittyen on päättynyt. Pelaajat äänestivät suosikkivaihtoehdokseen suunnitelman numero 2, joka oli Elandran kehittelemä suunnitelma. Kiitos kaikille

bottom of page