top of page

Sodan jälkeen

No niin, nyt viimein sota on saatu päätökseen ja lopputulos on selvillä. Kuolonklaani on ylivoimaisesti vienyt sodassa voiton. Taistelupisteitä Kuolonklaanilla oli 408, Eloklaanilla 345 ja Kujakissayhteisöllä 282.


Sodan lopetustarinoita on kaksi: ensimmäinen on kirjoitettu Kujakissayhteisön Keijukaisella ja toinen Eloklaanin Mesitähdellä. Löydät molemmat tarinat hahmojen klaanien tarinakirjoista.


Kuolonklaanin voiton myötä elämä klaaneissa muuttuu nyt siis melko radikaalisti, kun Eloklaani joutuu elämään Kuolonklaanin vallan alla. Heti ensitöikseen Henkäystähti on ottanut panttivangikseen Mesitähden, Liljatuulen ja Leimusilmän. Kolmikkoa pidetään panttivankeina metsässä Kuolonklaanin leirin läheisyydessä ja heitä vartioidaan koko ajan yötä päivää, joten mahdollisuutta karkaamiselle ei ole. Voit tarkistaan “Klaaneissa tapahtunutta”- tai “Sotainfo”-osioista, ketkä kaikki kuolivat lopputaistelun aikana.

Selkeyden vuoksi tähän alle on listattu nyt klaanikohtaiset muutokset molemmissa klaaneissa ja Kujakissayhteisössä.


Muutokset Kuolonklaanissa

Kuolonklaanin säännöt pysyvät sodan jälkeen melko samanlaisina mitä ne olivat sitä ennenkin Henkäytähden vallan alettua. Edelleenkin ei-puhdasveristen asema on huono. Henkäystähti on kuitenkin löytänyt luottamuksensa seuraaviin kissoihin:

  • Höyhenhalla(Saaga): Saa alkaa johtamaan partioita ja poistua leiristä ilman puhdasveristä kissaa. Voi myös saada oppilaan.

  • Kaamoskukka(Aura): Saa alkaa johtamaan partioita ja poistua leiristä ilman puhdasveristä kissaa, mutta toistaiseksi yksin liikkuessaan korkeintaan yhden ei-puhdasverisen kanssa. Voi saada myös oppilaan.

  • Lokkitassu(Koivu): Soturinimensä ansaitsessaan Lokkitassu saa poistua leiristä ilman puhdasveristä kissaa.

  • Räntätassu(NPC): Soturinimensä ansaitsessaan Räntätassu saa poistua leiristä ilman puhdasveristä kissaa.

Osa kuolonklaanilaisista, Henkäystähden luottamuksen ansainneista kissoista on asetettu vartioon Eloklaanin leiriin. Näiden kissojen tehtävänä on huolehtia, että eloklaanilaiset noudattavat uusia sääntöjään(lue lisää kohdasta “Muutokset Eloklaanissa”) ja rangaistava heitä tarpeen vaatiessa. Kissat asuvat Eloklaanin leirissä toistaiseksi. Eloklaanin leirissä asuvat kuolonklaanilaiset(näiden hahmojen tarinat ilmestyy jatkossa Eloklaanin tarinavieraskirjaan):

  • Pimentovarjo (Auroora)

  • Jääviilto (Elandra)

  • Tuimakatse (Untuva)

  • Leppävarjo (NPC)

  • Virtaviima (EmppuOmppu)

  • Kyyhkypyrähdys (NPC)

  • Lokkitassu (Koivu)

  • Lampitassu (Auroora)

  • Lammikkotassu (Aura)

  • Lätäkkötassu (Elandra)

Koska Kuolonklaanin mestaritilanne oli niin heikko, loimme kaksi ei-kenenkään NPC-hahmoa, jotka ovat kuvitellusti asuneet Kuolonklaanissa koko ikänsä. Tummasielu ja Hohtosulka ovat toistensa kumppaneita ja puhdasverisiä kuolonklaanilaisia. Samalla klaani on avattu ja sinne saa luoda uusia hahmoja; mestareita ei kuitenkaan edelleenkään ole kamalasti, joten varoituksena klaani saattaa mennä liittymiskieltoon uudestaan, mikäli hahmoja luodaan paljon.


Tästä lähtien joka päivä partioiden lisäksi Henkäystähti nimeää soturit, jotka vahtivat panttivankeja. Vartijoina toimii aina kolme soturia, joista ainakin kaksi ovat puhdasverisiä/Henkäystähden luottamuksen ansainneita. Lisäksi jos vartijoilla on oppilaita, he voivat olla myös mukana vartioimassa. Vartijat vartioivat vuorossa niin, että ensimmäiset hoitavat vartion auringonnoususta aurinkohuippuun, toiset aurinkohuipusta auringonlaskuun, kolmannet auringonlaskusta kuuhuippuun ja viimeinen vartiovuoro hoitaa vartioimisen kuuhuipusta auringonlaskuun.

Muutokset Eloklaanissa

Muutokset Kujakissayhteisössä


Nimitykset, ikääntymiset ja klaaneista lähteneet

Seuraavat kissat ovat olleet pentuina yli kaksi kuukautta tai oppilaina yli kuusi kuukautta, jonka vuoksi heidät siirretään automaattisesti seuraavaan ikäluokkaan.


Kuolonklaani

Narsissitassu → Narsissikajo

Hilleripentu → Hilleritassu (Kaamoskukka)


Eloklaani

Sadetassu → Sadeturkki

Varjotassu → Varjoliekki


Kotikisut

Laku → Oppilasikäinen

Luna → Oppilasikäinen


  • Orvokki ja Kaurishyppy pakenivat Eloklaanista ja ryhtyivät erakoksi ennen sodan päättymistä.

  • Black lähti pois sodasta ennen sen päättymistä.

  • Henkäystähti päästi Kehrääjän, Dakotan, Kaarlon, Timin, Daisyn, Loistotassun, Skafian, Juovan, Novan ja Pilven lähtemään Eloklaanista, koska nämä eivät ole klaanin jäseniä ja Kuolonklaanille on parempi, että he lähtevät(=Eloklaanissa vähemmän vihollisia)


Aikahyppy

Kuten aiemmin on mainittu, toteutamme tarinoissa aikahypyn sodan jälkeen. Kriittisimmät vaiheet uuteen elämään totuttelemisessa ovat siis jokaisessa klaanissa ohi ja uusi arki on lähtenyt rullaamaan. Klaaneissa ei ole ollut suurempia vastarintoja uusia tai vanhoja muutoksia kohtaan.

Eloklaanissa muutokset ovat suurimpia, joten siellä on ollut aikahypyn aikana kirein tunnelma. Osa kissoista on voinut vastustella uusia sääntöjä, mutta pienet rangaistukset ja panttivankien hengillä uhkailu ovat saaneet vastustelijat aisoihin. Nyt elämä Eloklaanissa on tasoittumaan päin, mutta vaikkei sitä uskalleta sanoa ääneen, kissat eivät ole tyytyväisiä Eloklaanin tämänhetkiseen tilanteeseen.

Kujakissayhteisö palasi takaisin omaan kaksijalkalaansa ja jatkaa elämää entiseen tapaan, mutta aiemmasta poiketen johtajana toimii nykyään Päivänsäde. Keijukaisen kuoleman myötä Päivänsäde on kuitenkin ollut poissa tolaltaan ja viihtynyt lähinnä yksikseen. Tunnelma Kujakissayhteisössä on kireä, mutta arki rullaa tavalliseen tapaan.


Eloklaaniin tullaan etsimään parantajaoppilasta poikkeusolojen jälkeen

Poikkeusolojen aikana/jälkeen Liljatuulen on tarkoitus kuolla tai eläköityä, jolloin Leimusilmä siirtyy viralliseksi parantajaksi. Parantajaoppilaan paikan vapautuminen tulee siis olemaan ajankohtaista vasta reilusti ensi vuoden puolella, emmekä vielä virallisesti varaa sitä kenellekään. Kertomalla kiinnostuksestasi paikkaa kohtaan, voit kuitenkin edesauttaa mahdollisuuksiasi saada hahmosi parantajaoppilaaksi paikan vapautuessa. Voit kertoa chatissa, mikäli olet kiinnostunut Eloklaanin parantajaoppilaan paikasta, eikä kiinnostuksen kertominen sido sinua mihinkään.


Tarinoita saa alkaa taas kirjoittamaan, mutta huomioithan tarinassasi aikahypyn! Tarinat eivät siis ajoitu sodan jälkeisiin päiviin, vaan sota päättyi jo kaksi kuuta sitten.

(p.s, käytössä olleisiin KP-boosteihin on lisätty käyttöaikaa sen verran, mitä niissä olisi ollut päiviä jäljellä ennen tarinakieltoa)


Koska päivitykset ja tämä postaus on tehty pienissä osissa aina kun on ehditty, voi olla että jotain oleellista on jäänyt päivittämättä/kertomatta, joten otathan rohkeasti Elandraan/EmppuOmppuun yhteyttä, mikäli luulet jonkun oleellisen asian unohtuneen :)



116 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pelastajat-tapahtuma - Osio 3: Toiminnan aika!

On koittanut Pelastajat-tapahtuman viimeisen osion aika, jolloin pelastajat siirtyvät viimein sanoista tekoihin! Tämäkin osio tullaan suorittamaan edeltäjänsä tavoin pilkotuissa osissa eli tietyistä t

bottom of page