top of page

Tuleva sota

Päivitetty: 21. elok. 2023

Suuri osa pelaajista onkin jo tietoisia tulevista suunnitelmista, mutta selkeyden vuoksi kirjoitan tiivistelmän sodan syistä ja tulevaisuuden tapahtumista.


Aiemmat tapahtumat & syyt sodalle

Kujakissayhteisön tapahtumat & syyt

Kaikki sai, kun Mesi(tähti) ja Lilja(tuuli) olivat matkalla Kuolonklaanin luokse perustaakseen Eloklaanin. Matkalaiset jäivät nalkkiin Kujakissayhteisöön, ja ainoa tapa päästä hengissä pois oli taistella yhteisön johtajaa vastaan. Taistelun seurauksena Mesi vahingossa tappoi yhteisön johtajan. Yhteisön sääntöjen mukaan johtajan surmaajasta tulee yhteisön seuraava johtaja, mutta Mesi kieltäytyi johtajan paikasta ja lupasi, että jokainen yhteisön jäsen on vapaa ja voi lähteä kaksijalkalasta. Monta vuodenaikaa Meden ja Liljan lähdön jälkeen Kujakissayhteisöstä ei ollut jäljellä muuta kuin yksi kissa; Keijukainen. Keijukaisen emo oli yrittänyt aiemman johtajan kuoleman jälkeen pitää yhteisöä kasassa, mutta vain muutama uskollisin jäsen oli jäänyt yhteisöön Meden lähdön jälkeen. Keijukainen oli pieni, kun hänen emonsa kuoli ja loputkin yhteisön jäsenet luovuttivat ja jättivät Keijukaisen yksin. Keijukaisen varttuessa hän vannoi kostoa Medelle. Emo oli kertonut pienelle Keijukaiselle tarinoita pahasta ja ilkeästä Medestä, joka uskoi kuolleisiin ja tappoi yhteisön johtajan kylmäverisesti. Keijukaisen haave oli kasata yhteisön taas, mutta se oli yksin vaikeaa. Valehtelemalla hän sai kuitenkin yhteisöön muutaman nuoren jäsenen. Sattumalta Keijukainen törmäsi Tyrskytassuun, joka kertoi tuntevansa Meden. Tyrskytassu lupasi viedä Keijukaisen tovereineen klaanien luokse, jotta he voisivat kostaa Mesitähdelle kaikki hänen tekemänsä vääryydet. Keijukainen ja Tyrskytassu soluttautuivat Kuolonklaaniin tarkoituksenaan kerätä sieltä liittolaisia, jotka voisivat auttaa Mesitähden ja tämän sukulaisten murhaamisessa. Suunnitelmat muuttuivat nopeasti suurten harjoitusten aikana. Keijukainen päätti, että he kidnappaisivat Mesitähden vastasyntyneet pennut ja kasvattaisivat heidät Mesitähden vihaajiksi, laittaen pennut lopulta tappamaan isänsä. Kun Eloklaanin leiri oli suurten harjoitusten lopulla tyhjillään, Keijukainen, Tyrskytassu ja Mäihä livahtivat Eloklaanin leiriin. Syntyi pieni taistelu, ja lopulta he saivat mukaansa vain yhden pennun, joka nimettiin Päivänsäteeksi. Sattumalta klaanien lähettyvillä majaillut yhteisön jäsen, Leopardi oli synnyttänyt pennun, joten Päivänsäde sai Leopardilta tarvitsemansa maidon. Yhteisön jäsenet pakenivat klaanikissoja takaisin Kujakissyhteisön kaksijalkalaan, jossa he kasvattavat Päivänsädettä ja valmistavat häntä tappamaan Mesitähden.

Kuolonklaanin syyt



Tulevat tapahtumat

Tapahtumien aikataulut ovat vain suunniteltuja aikatauluja, jotka eivät välttämättä ole lopullisia ja voivat vielä muuttua esimerkiksi pelaajien aktiivisuuden mukaan.

Kujakissayhteisön lähtö kaksijalkalasta (kesäkuu)

Punatähden kuolema & Henkäysvarjon valtakauden alkaminen (kesäkuu)

Henkäysvarjon päällikkyys & Kuolonklaanin sääntömuutokset (kesä-heinäkuu)

Kujakissayhteisön ja Kuolonklaanin liittoutuminen (heinä-elokuu)

Sodan alku (heinä-syyskuu??)

Sodan rauhallinen vaihe

Rauhallisen vaiheen hyökkäykset/rajakahakat

Lopputaistelu

Kuinka sodan lopputulos ratkaistaan = taistelupisteet

Sodan lopputulos


Kiitos jos/kun jaksoit lukea kaiken! Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, kysy ihmeessä chatissa Elandralta tai heitä kysymys Liittyneiden vieraskirjaan! :) Edelleen on joitain asioita auki, ja jos haluaisit ehdottaa jotakin tapahtumaa sotaan liittyen tai toivoisit omalle hahmollesi hieman isompaa roolia näihin tuleviin tapahtumiin, niin sekin varmasti onnistuu, ota vain yhteyttä Elandraan!



Äänestykset

Kumpi osapuoli aloittaa lopputaistelun?

  • Kuolonklaani & Kujakissayhteisö

  • Eloklaani

Missä lopputaistelu käydään?

  • Eloklaanin väliaikaisessa leirissä

  • Kuolonklaanin leirissä

  • Kujakissayhteisön leirissä (eli Eloklaanin nykyinen leiri)

  • Jossain muualla klaanien reviireillä.

Aikaa äänestää 19.6. asti!


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pelastajat-tapahtuma - Osio 3: Toiminnan aika!

On koittanut Pelastajat-tapahtuman viimeisen osion aika, jolloin pelastajat siirtyvät viimein sanoista tekoihin! Tämäkin osio tullaan suorittamaan edeltäjänsä tavoin pilkotuissa osissa eli tietyistä t

bottom of page