top of page

Uusi varaylläpitäjä

Kun ollaan päästy vauhtiin näiden blogipostausten kanssa, niin jatketaan tällä linjalla. Varaylläpitäjähaku on päättynyt ja olen viimein tehnyt päätökseni sen suhteen.


Valinta oli harvinaisen vaikea, koska päteviä hakijoita oli niin monta. Pähkäilin valinnan kanssa pitkään ja lopulta päädyin ratkaisuun, joka tuntuu kaikista loogisimmalta.


Ennen uuden varaylläpitäjän ilmoittamista, tahdon kiittää jokaista hakuun osallistunutta! <3 Hakemuksia oli ilo lukea, kiitos siitä vaivasta, jonka näitte niitä tehdessänne. Asianmukaiset hakemuksenne ja erinomaiset perustelunne tekivät päätöksestäni entistä vaikeamman. Olen varma, että kaikki hakijat olisivat varmasti olleet erinomaisia varaylläpitäjiä, mutta valitettavasti tällä kertaa valituksi tulee vain yksi.



Uuden Alun uusi varaylläpitäjä on EmppuOmppu!

Olet erityisesti viime vuonna(ja myös nyt alkuvuonna) ollut ihailtavan aktiivinen Uudessa Alussa, joka on yksi suuri syy, miksi sinuun päädyin. Tunnet talon tavat ja olet hyvin kärryillä tulevista juonikuvioista. Olen varma, että paikka pysyy käsissäsi pystyssä ilman mitään ongelmia.

Mikäli otat paikan vastaan, ilmoittele vaikka chatissa niin päästään suunnittelemaan, milloin perehdytys voidaan aloittaa.


Kiitos vielä kerran jokaiselle hakijalle, olette kaikki ihania :( <3

12 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Arvoasemista

Olemme tarkentaneet sääntöjä ja kriteereitä koskien arvoasemassa olevien hahmojen kirjoittajia. Arvoasemassa olevia hahmoja ovat päälliköt, varapäälliköt, parantajat, parantajaoppilaat sekä Kujakissay

Pelastajien suunnitelma & uusia päivityksiä

Meneillään ollut äänestys pelastajien suunnitelmaan liittyen on päättynyt. Pelaajat äänestivät suosikkivaihtoehdokseen suunnitelman numero 2, joka oli Elandran kehittelemä suunnitelma. Kiitos kaikille

bottom of page