top of page

Ystävänpäivän kehutapahtuma 2024

Päivitetty: 23. huhtik.

Kuten viime vuonna tähän aikaan, tapaamme jälleen rakastetun ystävänpäivän kehutapahtuman merkeissä! Pidemmittä puheitta päästämmekin teidät lukemaan sydäntä lämmittäviä kehuja, joita olette toisillenne jälleen kerran kirjoitelleet oikein urakalla. <3 



Ampiainen:

  • Ampiainen on tosi mukava tyyppi, ja vaikka ampiaisella on lukihäiriö, hän on tosi hyvin kehittynyt kirjoittamisessa.

  • Ampiaiselle minusta sopii keltainen. Hän on seikkailunhaluinen ja mielikuvituksekas. Keltainen kuvastaa selkeyttä, ajattelevaisuutta, vapautta ja huumorintajua ja kaikki nämä piirteet nään Ampiaisessa. Hän kirjoittaa myös ihan mahtavasti hahmoillaan.

  • Ampiainen on kiltti ja rauhaa vaaliva nuori, jonka aktiivisuutta ja innokkuutta ihailen syvästi. Et lannistu helpolla ja olet kehittynyt kamalasti viime aikoina kirjoittamisessa sekä kärsivällisyydessä! Sinulla tuntuu olevan paljon mielenkiintoisia ideoita hahmoillesi ja odotan innolla, että pääsen lukemaan niistä lisää! Olet tämän lisäksi taitava piirtäjä ja on ihanaa, että saamme chatissa ihailla hienoja piirrustuksiasi! Oikein ihanaa ystävänpäivää!

  • Olet todella kivaa seuraa chatissa, ja ihana huomata miten aktiivinen olet!

  • Ampiainen on ihana ihminen. Hän on mukavaa seuraa chatissa ja tykkään todella kirjoitella hänen kanssaan yhdessä. Hän on innokas kirjoittelemaa, joka monesti myös innoittaa minua. Myös hahmojen tulevaisuutta on erittäin hauskaa keksiä hän seuranani. Ampiainen on myös erittäin taitava piirtämään ja olen suoraan sanottuna vaikuttunut miten taitava hän on ikäänsä katsottuna. Haluaisin myös joskus mielelläni tavata Ampiaisen internetin ulkopuolelle, mutta tietenkin vasta kun me molemmat olisimme jo täysi-ikäisiä.

  • On ollut ilo seurata sun kehittymistä Uudessa Alussa! Sun tarinoista on tullut pidempiä, ja sen huomaa, miten paljon panostusta olet niihin laittanut, ja siksi niitä onkin niin mukava lukea! Olet myös aina aktiivisesti chätissä paikalla ja juttelemassa kaikkien kanssa, ja vaikutat todella mukavalta ja toiset huomioivalta ihmiseltä! <3 Hyvää ystävänpäivää, Amppari!!

  • Hän osaa kirjoittaa hyvin ja hänellä riittää motivaatiota. Hän kirjoittaa mielellään kaikkien kanssa ja hän on myös hauska ja ystävällinen chatissa.

  • Ampiainen on positiivinen ja aurinkoinen tyyppi :)

  • Ampiainen on kehittynyt niin paljon kirjoittajana taipaleensa aikana, ettei sitä melkein edes voi uskoa todeksi! Hän saakin siis sitkeydestään ja kovasta työstään minulta suuret aplodit!

  • Ampiaisen hahmojen elämät ovat todella tapahtumarikkaita ja mielenkiintoisia. Tarinoitasi on hauska lukea ja olet kehittynyt kirjoittajana todella paljon!



Ansku:

  • Vaikkei nyt ollakaan pitkään aikaan törmätty, niin toivotan hyvää ystävänpäivää! Mitä ollaan juteltu joskus chatissa, niin olet ollut todella mukavaa seuraa.

  • Vaikka sinua ei ole viime aikoina kauheasti näkynytkään (ihan ymmärrettävistä syistä, elämä osaa pitää kiireisenä), haluan vain sanoa, että olet todella mukava ihminen ja kanssasi on aina kiva rupatella chätissä, kun satutaan yhtä aikaa paikalle! Ihanaa ystävänpäivää, Ansku!!

  • Hauskaa seuraa chatissa, toivottavasti törmättäisiin useammin :D <3

  • Yövarjolla ja Roihumarjalla on todella ihanat nimet! Toivottavasti sun kiireet helpottaa ja pääset pelailemaan taas aktiivisesti! Mitä ollaan chatissa juteltu, niin olet todella mukava ja herttainen tyyppi



Aura:

  • Tosi kiva tyyppi, auttaa kaikkia ja tosi kiltti.

  • Olet innokas, empaattinen ja kaikinpuolin ihana ihminen! Huumorimme tuntuu sopivan yhteen ja siksi kanssasi onkin vaivatonta jutella ja heittää hauskaa läppää. Vastapainoksi hauskuudelle olet myös hyvä kuuntelija ja olen kiitollinen siitä, miten monet kerrat olet tukenut ja kuunnellut minun ja muiden avautumisia <3 Olet kultaakin kalliimpi ystävä ja olen niin iloinen, että olet täällä kanssamme!! Kanssasi ei todellakaan tule koskaan tylsää, sillä mielessäsi tuntuu olevan koko ajan uusia juonia hahmoille. En pysy enää edes kärryillä, mitä kaikkea olemme ehtineet suunnitella hahmojemme välille, mutta odotan kovasti, että saamme kaikki ne suunnitelmat käyntiin! :o Maailman ihaninta ystävänpäivää Auralle <3

  • Aura on ensinnäkin aivan todella hauska ihminen :D sulla on niin hyviä juttuja ja sun kanssa saa aina nauraa! ja naurattaahan se tietty myös vaikka kovat munat ja muut huoh... Mutta siis olet kyllä hassu :D Ja myös hienoa bileseuraa!! Aura on myös aina ollut todella järkevä ihminen, voin aina luottaa siihen että häneltä saan hyviä neuvoja. Lisäksi Aura-apustaja on tietty tittelinsä mukaisesti oikein avulias ihminen ja valmis auttamaan ongelmassa kuin ongelmassa :) Olet sellainen tyyppi, että suhun on helppo tukeutua ja kuuntelet aina <3 Oon niin onnekas, että olen päässyt tutustumaan näin ihanaan, aitoon ja hyväsydämiseen ihmiseen! Oikein upeaa ystävänpäivää Auralle! <333

  • Olet aina valmis auttamaan ja piristämään päivää! Sulta saa myös aina erittäin hyviä reseptivinkkejä, ja luomuksiasi nähneenä voin todeta sinun olevan myös erityisen hyvä kokkaamaan. Otat aina huomioon, ja sulla on ihana huumorintaju! Mä toivon, että mekin päästään vielä joku päivä tapaamaan oikeasti, koska vaikutat olevan niin mahtavaa seuraa! Tosi hyvää ystävänpäivää!!!

  • Aura on älyttömän hauska, hupaisa ja mukava juttukaveri, jonka seurassa ei koskaan voi tylsistyä!! Lisäksi Auralta löytyy mitä inspiroivimpia hahmoja, ja nautin paljon hänen kanssaan kirjoittelusta!

  • Aura on niin mukava. Hän auttaa aina parhaansa mukaan ja on niin ystävällinen. Auralla on uniikkeja ja hyvin tehtyjä hahmoja ja hänen kanssaan on erittäin mukavaa kirjoitella. Hän on rento eikä hoputa. Aura on myös huumorintajuinen ja mahtavaa seuraa chatissa.

  • Kun yritän muistella, millon sä liityit Uuteen Alkuun (tai ylipäätään mihinkään roolipeliin, missä oisin ite ollu mukana), mieleen ei palaudu yhtään erityistä hetkeä tai muistoa. Musta nimittäin tuntuu, että sä oot aina ollu osana Uutta Alkua ja meidän porukkaa. Et mitenkään itsestäänselvällä tavalla vaan juuri päinvastoin - Uusi Alku ei olisi Uusi Alku ilman meidän Auraa. Sua voisi kuvailla auringonsäteenä, joka aina paikalle ilmestyessään tuo mukanaan valoa ja hymyä kaikille. Sä oot todella lämmin ja ymmärtäväinen ihminen ja yrität aina auttaa muita ongelmasta viis, mutta sussa on myös muita puolia, joita oon ilokseni saanut oppia tuntemaan meidän ystävyyden aikana. Oon esimerkiksi huomannu sen, millainen armoton nettitrolli susta kuoriutuu, kun pelataan Robloxia… Viattomat kanssapelaajat eivät osaa aavistaakaan, mikä heitä odottaa, kun Aura ilmestyy paikalle… Minä ja Lon ollaan voitu vain katsella sivusta kauhusta kangistuneina, miten yksi toisensa jälkeen pelaajat ovat kaatuneet suuren ja mahtavan Aura Sugar Maman edessä… Mutta tästä synkästä puolestasi huolimatta et unohda inhimillisyyttä täysin - pidät aina ystäviesi puolia, niin oikeassa elämässä kuin Roblox-pelissäkin, ja yrität opettaa heitä selviytymään tässä julmassa maailmassa, jossa sinun mukaasi tuleen on kannattavaa vastata tulella (en edelleenkään ole tässä asiassa samalla linjalla kanssasi…). Joka tapauksessa oon hurjan kiitollinen, että oon saanut tutustua suhun ja että meistä on tullut näin hyviä ystäviä <33 Toivottavasti lähitulevaisuudessa päästään näkemään ihan silleen aikuisten oikeesti eikä mikään tyhmä pöpö pilaa sitä tällä kerta… Mitä parhainta ystävänpäivää, rakas Aura!!

  • Olet ihan todellinen monilahjakkuus: osaat laittaa ruokaa kuin Michelin-kokki, pelata ihan kaikkia Roblox-pelejä niin kuin ammattilainen ja kirjoittaa sellaisella kiihkolla, että sut on varmasti vallannut joku historiallisen kirjailijan sielu. Sä oot ihan valtavan empaattinen ja osaat aina lohduttaa hädän hetkellä ja se ei todellakaan oo helppo taito hanskata niinkin hyvin kuin sulla se on hallussa! Joskus kun öisin valvon yksinäisyydessä tulee aina vähän vähemmän yksinäinen olo kun on oot yömyöhään vastailemassa viesteihin ja oikeestaan sekin pelkästään auttaa ku vaan ajattelen, että Aurakin on varmaan hereillä (koska hän on aina mitä epäinhimillisimpiin aikoihin touhuamassa kaikenlaista). Sun kanssa on aina ihan tosi mukavaa pelailla, sekoilla (ja trollata lapsia) Robloxissa ja usein pelit lähtee ihan lapasesta ja ei voi muutaku nauraa. Mulla on aina sun kanssa ihan todella mukavaa, kiitos niistä hetkistä ja toivottavasti niitä on vielä monia lisää. Ja ehkä vielä joskus päästään ihan oikeasti tapaamaankin! (ja lupaan vielä jonain päivänä tuoda sulle sen onnenamuletin).



Auroora:

  • Auroora kuvastaa minulle väriä oranssi, koska Auroora on huumorintajuinen. Oranssi kuvastaa myös leikkisyyttä, halua pitää hauskaa, kiltteyttä, suosiota, voimaa ja uteliaisuutta, jotka kaikki osaan yhdistää Aurooraan. Aurooran hahmot ovat myös kiinnostavia ja hänen kanssaan on ihana jutella chätissä.

  • Auroora on huikea persoona, jota olen ihaillut oikeastaan koko sen ajan mitä olemme tunteneet. Jaamme aika pitkälti samat arvot ja samanlaisen huumorintajun, joka on ainakin omasta mielestäni ollut välillämme yhdistävä tekijä. Kirjoittaminen(tai lähinnä tapahtumien suunnitteleminen) Aurooran kanssa on toisinaan melko vaivalloista kiitos vaikeiden hahmojemme, mutta todellakin sen arvoista!! :D Auroora pitää ihailtavasti kiinni hahmojensa luonteista, eikä lähde soveltamaan niitä vain siksi, että suunnitelmien toteuttaminen kävisi helpommin. Sen lisäksi, että Auroora kirjoittaa taitavasti hahmoillaan heidän luonteiden mukaisesti, on hänen tarinoidensa laatu aina aivan priimaa!

  • Kaunis, älykäs, menestyvä.

  • Auroora, sä olet kerrassaan mahtava persoona. Sulla on aivan älyttömän loistava huumorintaju, ja sun suunnalta kuulee aina kaikkea hauskaa mille saa nauraa kippurassa. Oot yksinkertaisesti super hyvää seuraa ihmisenä! Sun kanssa on helppo ja rento olla, ja susta huokuu tosi mielenkiintoisia viboja. Oon äärimmäisen onnellinen siitä, että mulla on ollut mahdollisuus tutustua suhun, ja että joka vuosi mulla on myös mahdollisuus tutustua entistä paremmin. Toivon (ja myös uskon), että nähdään vielä uudestaankin livenä, enkä malttais oottaa sitä! Toivotan sulle mitä parhainta ystävänpäivää ja vielä samalla suuresti tsemppiä opiskeluun! <3

  • Ihailen Aurooran tapaa kirjoittaa tarinoita ja tuoda hahmon persoona esiin niin realistisen oloisesti! Auroora on aina todella mieluista jutusteluseuraa, hän ottaa kaikki huomioon ja häneltä tulee erittäin fiksua asiaa!

  • Jos totta puhutaan, niin mä aluksi vähän pelkäsin sua. Ei siis sillä tavalla, että oisit ollu sillä lailla jotenkin pelottava, mutta sä vaan vaikutit niin paljon coolimmalta ja kypsemmältä kuin mä, enkä siksi oikeen ikinä uskaltanut/kehdannut lähestyä sua. Mutta ihan tässä viimeisen kuluneen vuoden aikana oon oppinut tuntemaan sua paremmin ja saanut huomata, että sä todellakin oot niin cool ja kypsä kuin ajattelinkin, mutta samalla myös tosi samanlainen kuin mä, ja ollaan pystytty tarjoamaan toisillemme vertaistukea monessakin asiassa. Sä oot super hauska, ja ihailen sitä, miten sä voit sanoa kiertelemättä, mitä mieltä sä oot jostakin asiasta, ja pystyt pysymään rehellisenä omille tunteilles! Mä en tiiä, kuinka luontaista se on oikeesti sulle ja kuinka paljon epävarmoja ajatuksia kaiken sen taakse kätkeytyy, mutta siitä huolimatta sä lasautat asiat pöytään sellasena kuin ne on, aivan kuin joku totuuden torvi (sori, ei varmaan kuulosta kauheen imartelevalta titteliltä mutta tarkotan sitä hyvällä…)! Sun kanssa on ollut aivan älyttömän mukava kirjotella, ja kaksi nimeltä mainitsematonta hahmoa ovatkin viihtyneet oikeestaan viimesen vuoden ajan toistensa seurassa vähän liiankin hyvin… Saan aina inspiraatiota kirjoittaa kun luen sun tarinoita. Sä kirjoitat niin mukaansatempaavasti, ja sun tekstiä on ihanan vaivatonta lukea! Hyvää ja iloista ystävänpäivää, Auris hyvä, ja kiitos kun oot olemassa <33 Kirjotellaan jatkossakin yhdessä ja etsitään vertaistukea kinkkisiin tilanteisiin heh

  • Kun ajattelen sinua, en voi olla yhdistämättä sinua tyylikkyydessäsi vanhoihin euroopalaisiin taide-elokuvajulisteisiin tai hämyisiin pariisittariin. Olet aivan hirveän fiksu ja taitava sarkasmissasi, mutta taidat myös muut huumorin lajit ja kanssasi voi heittää vähän myös roisimpiakin vitsejä (ja välillä saattaa vähän lähteä iltahepulit käsistä). Ihailen sinussa taitoasi sanoa asiat niin kuin ne ovat: ystävällisesti, mutta täysin rehellisesti. Olet myös Monopoli-kuningatar, vavisuttava Among Us -murhaaja ja muutenkin strategiapelien hallitsija… eli kenelläkään ei ole koskaan mitään saumaa sinua vastaan. murtuneesti kyynelehtivä kissaemoji Mutta niin siis. Tuntuu vähän laimealta sanoa se näin yksinkertaisesti, koska tuntuu, ettei tämä lause riitä välittämään aivan viestini koko sielua, mutta olet aivan mahtava ihminen ja minulle tärkeä. Kiitos, että saan olla ystäväsi ja toivottavasti olemme ystäviä vielä pitkään tulevaisuudessakin.

  • Auroora, olet jotenkin todella elegantti persoona. Sarkastinen ja luova huumorintajusi uppoaa minuun, kuin veitsi voihin, vau! Sun huumorintajusi on myös älykästä, jota en ihmettele, sillä kuvailisin sua kyllä myös fiksuksi naiseksi. Annat niin sellaset bisnesnainen vibat, sos en osaa selittää tätä! On ollut ilo käydä sun kanssa baarissa bilettämässä, aina on ollut yhtä hauskaa ja en malta odottaa meidän tulevaisuuden reissuja. Sun hahmoissa mua kiehtoo mystisyys, ne ei todellakaan ole yksiulotteisia ja rakastan sun hahmojen yksinkertaisia ulkonäköjä. Ihanaa ystävänpäivää, Auris! <3



Elandra:

  • Ela on paras yp kenet oon ikinä nähnyt!

  • Ela on tosi taitava kirjottamaan ja tosi kekseliäs.

  • Ensinnäkin Elandralla on aivan uskomaton huumorintaju. Sun huumori iskee muhun aivan älyttömän hyvin ja hihittelen kaikille ihan pienillekin jutuille :DD Yksi hauskimmista ihmisistä jonka tiedän. Sun kanssa on myös aina kiva kirjoittaa! Aina syntyy hyviä juonia, joita jaksat myös rakentaa pitkällä aikavälillä. Oot myös niin taitava kirjoittaja ja sun kaikki hahmot on niin kiinnostavia ja uniikkeja :o Ihailen myös sitä rakkautta, jota osoitat tätä ropea kohtaan: oot aina etsimässä asioita, joita voit täällä kehittää ja parantaa. Oon niin kiitollinen tästä koko paikasta ja näistä ihmisistä, jotka olen pelin tiimoilta tavannut, ja suurin kiitos tästä kaikesta kuuluu ehdottomasti sinulle <3 Olet myös yksinkertaisesti tosi hyvä tyyppi. Kohtelet kaikkia ihailtavalla kärsivällisyydellä ja hyväsydämisyydellä <3 Tuet ja lohdutat aina, kun jollain on vaikeaa ja pyrit aina auttamaan muita. Sun kanssa voi puhua ihan mistä vaan maan ja taivaan väliltä, voi avautua omista huolista tai heittää läppää :D Susta on tullut näiden vuosien saatossa mulle tärkeä kaveri, ja olisi tosiaan kiva jos oltaisiin ensi kesänä oikeita kavereita :) toivon sulle kaikkea hyvää ja paljon rakkautta, sä ansaitset niin paljon <3 Hyvää ystävänpäivää!! <33

  • Mä en voi olla ihailematta sitä, miten vahva ihminen sinä olet. Vaikka et välttämättä itse aina näkisi sitä niin usko mua, sä olet vahva. Oon äärimmäisen kiitollinen, että oon päässyt tutustumaan suhun. Sä olet kerta kaikkiaan ihana ihminen, eikä sun seurassa voi olla viihtymättä. Mä aloitin Kuunpisarassa niin, että katsoin sua aina ylöspäin, mikä oli silloin nuorempana hyvinkin normaalia. Mutta mä sanoisin, että katson sua ylöspäin kyllä edelleen. En sen takia, että olet ylläpitäjä, vaan puhtaasti sen takia minkälainen ihminen sä olet. Ja mä todella haluan, että tiedät, kuinka hyvä ihminen sä oot. Sun kanssa on mahdollista jutella mistä vaan, ja sulla on todella ihailtava asenne montaakin asiaa kohtaan. Sä olet näyttäytynyt mulle yhtä huikeena tyyppinä niin Uudessa Alussa kuin oikeassakin elämässä - kiitos kun olet! Sä olet tärkeä ja rakas, ja mä toivotan sulla hyvää ystävänpäivää sydämeni pohjasta <3

  • Ihailen suuresti Elan luovuutta, hänellä on kiehtovia hahmoja ja hänen kanssaan on luontevaa roolia! Elalla on ihan mahtava huumorintaju ja rakastan hassutella hänen kanssaan. Tuntuu, että hänen kanssaan voi puhua oikeastaan mistä vain, ja häneltä tulee aina joku fiksu näkökulma asiaan. Ela on ihanan lämminhenkinen ihminen! <3

  • Elandra on niin taitava ylläpitäjä. Hän osaa pitää roolipelistään huolen ja osaa olla tarpeeksi tiukka muille, jos sitä tarvitaan. Elandra on myös sydämmellinen ja ihana ihminen ja hyvä juonittelia (ainakin sen mukaan miten olen hänen juoniaan muiden kanssa lueskellut). Elalla on myös ihana piirtotyyli ja kauniita piirroksia. Hänen hahmonsa ovat myös loistavia ja hän osaa kirjoittaa näillä erittäin hyvin. En osaa muuta kuin arvostaa Elandran työtä ja kauniita hahmoja ja mahtavia tarinoita.

  • Siitä on kohta varmaan jo 10 vuotta (matikka ei tunnetusti oo mun vahvuuksia mutta en kai mä niin hukkateillä voi olla??), kun ensimmäisen kerran sun kanssa törmättiin Soturikissa-roolipelien merkeissä. Olit ylläpitäjänä ihan mun ensimmäisessä roolipelissä koskaan ja yks niistä ensimmäisistä henkilöistä, joihin oon saanu tutustua tän harrastuksen kautta. Mutta kukapa ois voinu arvata, että vuodesta toiseen jatkettiin samoilla sivustoilla ja meidän polut kohtas yhä uudestaan niin Kuunpisarassa kuin Uudessa Alussakin. Joku vois sanoo, että tää alkaa kuulostaa jo ihan kohtalon kolkuttelulta, mutta oli miten oli, en vois enää ees kuvitella mun elämää ilman sua tai muita UA-tyyppejä, joita saan ylpeenä kutsuu mun ystäviksi. Sun kanssa on helppo puhua ihan mistä vaan. Sun kanssa voi jakaa niin ilot kuin surut, ja oot vaan niin käsittämättömän ihana ja suurisydäminen ihminen <33 Sun huumorintaju on vertaansa vailla, mutta niin on myös sun kyky yrittää ymmärtää ja kuunnella muita ihmisiä ja ottaa toisten tarpeet huomioon. Se on yks sellanen piirre, jota ihailen sussa eritoten, ja ehkä juuri suurin syy sille, miksi sä oot niin loistava ylläpitäjä sekä ystävä. Haluan toivottaa sulle mitä lämpimintä ja rakkaudentäyteisintä ystävänpäivää, Ela rakas <3 Mennään joskus hakemaan jäähilejuomaa niinku siinä yhessä mun unessa, joka varmaan oli joku enneuni…

  • Hän on mahtava ylläpitäjä joka on valmis vastaamaan jokaiseen kysymykseen, hyvä ELA!

  • Ensinnäkin arvostan kovasti sitä, miten paljon aikaa ja vaivaa - sekä myös intohimoa - laitat tän paikan ylläpitoon, mutta se ei oo kaikki mitä sä oot vaan oot roolin takana myös hyvin arvostettava ihminen ja tällä kertaa mä haluan kehua sitä. Sussa on niin monia hienoja piirteitä ja oot tietyllä tapaa vähän sellainen roolimalli jos näin saattaa sanoa. Sä oot oikeudenmukainen ja rehti ja pidät aina huolen, että kaikki saa tasa-arvosta kohtelua ja oot aina valmis auttamaan ja pitämään muista ihan todella ihailtavasti huolta. Huumorintajusi on myöskin monitasoinen ja oot hyvin monella eri tapaa hauska, eikä seurassasi tarvitse kaihtaa vähän rajumpiakin vitsejä. Sun kanssa on aina todella mukavaa jutella ummet ja lammet ja oot myös valmis heittäytymään mukaan sellaseen tosi päämäärättömään sekoiluun (johon keskustelut jostain syystä tosi usein eskaloituu). Oot lämmin ja tosi sydämellinen ihminen ja kunnioitan sua suuresti, ja en voi kun vaan yksinkertasesti ihailla sua.

  • Elandra, oot tän paikan sydän ja sielu. Ylläpitäjänä sä olet esimerkillinen, reilu ja sääntöjä kohtaan tarkka. Ihailen sitä suuresti, sä olet todella hyvä ylläpitäjä ja susta näkee kuinka sä oikeasti välität Uudesta Alusta. Ja me välitetään susta. Oot myös todella kärsivällinen esimerkiksi konfliktitilanteissa, vau! Ihmisenä sä olet ihana, avulias ja välittävä. Arvostan sitä miten otat kaikki huomioon ja oot myös ihan tajuttoman hauska! Kiitos, että ylläpidät tätä paikkaa meille ja älä unohda huolehtia itsestäsi. Ihanaa ystävänpäivää, Ela! <3



EmppuOmppu:

  • Emppu on todella taitava piirtäjä ja mukavaa juttuseuraa.

  • EmppuOmppu on hyvin sydämellinen ja valoisa ihminen, joka säteilee ympärilleen valoa. Emppu on ymmärtäväinen, lojaali ja välittävä ystävä, jolla kaiken tämän lisäksi on kerrassaan loistava huumorintaju. Olemme aina tulleet hyvin juttuun ja olen todella iloinen, että olen löytänyt ystäväkseni Empun kaltaisen ihmisen! —

  • Empussa ihailen sitä, miten hyvä ihminen hän oikeasti on. Emppu on kiva aivan kaikille, ja minusta on hienoa, miten hän ei koskaan tunnu suhtautuvan negatiivisesti keneenkään. Emppu vain vilpittömästi haluaa kaikille parasta ja omalla toiminnallaan yrittää edesauttaa asiaa :) Olet uskomattoman huomaavainen ihminen <33 (näkyy esimerkiksi siinä, miten aina vastaat kaikkiin viesteihin) Oot myös sellainen ihminen, jonka kanssa on helppo olla: sulle voi puhua mistä vaan ja jotenkin sun seurassa on turvallista ja huoletonta. Tietysti sun kanssa on myös kivaa kirjoittaa! Oot tosi taitava kirjoittaja ja osaat aina hitata oikein. Oon niin iloinen siitä, että ollaan nyt päästy kirjoittamaan yhdessä enemmän! Toivon Emppu sulle oikein hyvää ystävänpäivää!! <33 toivottavasti pian taas voidaan pelailla jotain yhdessä kunhan kiireiltä ehtii :D

  • Emppu, sä olet aivan I-H-A-N-A!! Siis ihana sanana ei edes riitä tai sitten se pitäis laittaa potenssiin kymmenen. Kun mä ajattelen Emppua, niin mulle tulee mieleen persoona, jonka seurassa on niin helppo olla oma itsensä, just sellanen kuin haluaa. Tällanen piirre ihmisessä on ihan älyttömän ihailtavaa, ja sä oot juuri sellainen henkilö! Sä oot tän kaiken lisäksi myös ihan älyttömän hauska, ja mä todellakin nautin sun letkautuksista. Please suo niitä meille lisää! XD Mä oon niin ilonen, että ollaan päästy tutustumaan, ja odotan jo innolla seuraavaa kertaa! Sulla on niin mahtava energia ympärillä, että kuka nyt ei haluaisi päästä osaksi sitä. Ihan parhainta ystävänpäivää sulle <3

  • Ensinnäkin Emppu on aivan uskomattoman taitava piirtäjä! Empulta löytyy myös paljon mielenkiintoisia, moniulotteisia hahmoja, joiden kehitystä on kiehtovaa seurata. Emppu on ihanan lämmin persoona ja hänestä hehkuu tietynlaista positiivista energiaa, minkä takia hänen kanssaan onkin aina mukava jutustella!!

  • Hän on erinomainen piirtäjä, kun katselen hänen piirroksiaan ihmettelen kuinka hän on niin hyvä!

  • Jos minun pitäisi kuvata sinua yhdellä sanalla se olisi hauska. Olet oikeasti yksi hauskimmista ihmisistä kenen kanssa olen ikinä ollut tekemisissä ja huomaan nauravani usein jutuillesi. Huumorisi tulee vaivattomasti, enkä edes tiedä tajuatko välillä kuinka nerokkaita letkautuksia päästät suustasi! Jutuissasi näkyy myös valtava luovuutesi ja mielikuvituksellisuutesi, joka on niin luontaisen persoonallista ja käsittämättömän laaja-alaista, että välillä oikeastaan kadehdin sinua. Sinä erotut massasta, olet sillä tavalla värikäs sielu eikä sinua voi olla huomaamatta. Olet hieman sellainen metsänhenkimäinen, tai ainakin jostain syystä liitän sinut mielessäni sellaiseen, jonkinlainen maaginen olento pilke silmäkulmassaan. Ja vielä viimeiseksi haluan nostaa esille sen käsittämättömän kykysi saada jokainen tuntemaan olonsa tärkeäksi. Olet aina vastaamassa jokaisen ihmisen viestiin erikseen, etkä jätää ketään koskaan edes vahingossa unohdetuksi. Olet aivan erinomainen ystävä.

  • Emppu, tuo taiteen jumalatar! Uskomattomien kirjoitustaitojesi lisäksi sut on siunattu myös upeilla piirtotaidoilla. Sulla on sydän todellakin paikallaan ja suorastaan hehkut lämpöä. Tosin toisessa tilanteessa hehkut myös cooliutta. Oot ihan huikea tyyppi, joka heittäytyy kaikkeen tyhmään, siis ihan parasta! Oot myös todella avulias ja oot ollut todella huippu vara-yp. Sun kanssa on aina ihan super hauskaa, kun perseillään menemään ties mitä tyhmää XDD Plus rakastan meidän hahmojen kuvioita ja sitä kuinka kaikki on vaan niin täysillä homoja!! En malta odottaa, että päästään kirjottelemaan meidän hahmoilla kaikkia hauskoja kuvioita!! Ihanaa ystävänpäivää, Emppu! <3



Healer Doctor:

  • Chatissa sulla on aina tosi mielenkiintoisia juttuja, ja vaikutat tosi kivalta tyypiltä! Hyvää ystävänpäivää!

  • On mahtavaa, että saimme sinut takaisin Uuteen Alkuun! Hahmosi ovat aina kovin kiinnostavia niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin, enkä ikinä kyllästy ihailemaan hienoja piirrustuksiasi! Hyvää ystävänpäivää, HD!!

  • Healer doctorilla on kyllä siis älyttömän hyviä ideoita! Toivon, että teet sen Suopimeyden joskus, aivan todella hieno nimi mun mielestä :D

  • Lintu vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta hahmolta, jännittävä nähdä mitä hänelle tuleekaan tapahtumaan!



Koivu

  • Koivu on mukava ihminen ja taitava kirjoittelija. Pidän hänen hahmojen nimistä.

  • Koivu on ihminen, josta ei vain voi sanoa mitään pahaa. Koen itseni aivan hirvittävän onnekkaaksi, kun olen saanut tutustua tähän upeaan ihmiseen! Koivun kanssa ei koskaan ole tylsää hetkeä <3 Koivu ihmisenä on maailman lämpimin, luotettavin ja ymmärtäväisin. Hän on ainutlaatuinen ja upea ihminen, paras ystäväni! Olen todella onnellinen, että Koivu päätti palata soturikissapeleihin(tai no vain tähän yhteen, kai?), koska hänen kanssaan kirjoittaminen on aina yhtä lystiä! Koivu on lahjakas kirjoittaja ja hänen tarinansa ovat helppolukuisia ja mukaansa tempaavia, puhumattakaan siitä miten moniulotteisia hänen hahmojensa luonteet ovat! Erityisesti Varjoliekin luonne ja se, miten Koivu kirjoittaa Varjoliekillä puhuttelee minua. Varjoliekki lienee yksi Uuden Alun mielenkiintoisimmista hahmoista ja saakin osakseen aivan liian vähän huomiota ja kunnioitusta! Olisi niin kiva asua lähempänä, jotta voisi nähdä useammin eikä aina pitäisi säätää ja suunnitella kamalasti etukäteen :'(

  • Koivusta saa aina todella älykkään kuvan. Hänellä on hyviä pointteja asiassa kuin asiassa ja tuo aina hyvää näkökulmaa :o Koivulla on myös hyvä huumorintaju, hänen emojien käyttönsä on jotain ainutlaatuista :D Hauskanpidon lisäksi häneltä onnistuvat myös vakavammat keskustelut, ja häneltä saa myös hyviä neuvoja :) Koivu on myös aivan todella taitava kirjoittaja! Olisikin kiva päästä kirjoittamaan hänen kanssaan lisää ;)) Joka tapauksessa, oikein hyvää ystävänpäivää! <3

  • Oon tosi iloinen, että olet päättänyt liittyä mukaan meidän muiden “senioreiden” joukkoon!! Ihana, että olet <3 Mä tykkään myös tosi paljon lueskella sun tarinoita, ja on ollut tosi mielenkiintoista seurata tätä sun tietämystä kissoista, sillä sitä vaikuttaa löytyvän ja paljon. Ihmisenä sä olet myös tosi hyvää seuraa! Hyvää ystävänpäivää <3

  • no siis ihan ok emt

  • Sä oot kyllä uskomattoman hauska tyyppi, Koivu! Susta välittyy jotenki tosi rennot ja huolettomat vibat ja samalla se, miten paljon sä välität sun läheisistä ja ystävistä! Jos oisin yhä pikku muksu roolipelien ihmeellisessä maailmassa (enkö mä kuitenkin tavallaan oo vielä..? tai siis aina kai saa uskotella ittelleen niin…), niin oisit varmasti mun roolimalli ja idoli, jota kattoisin kovasti ylöspäin! Sun tarinat on käsittämättömän laadukkaita ja sun tekstiä jaksais lukea vaikka tuntikausia, eikä sulla oo yhtäkään tylsää hahmoa! Lisäksi tarjoat Uuden Alun pelaajille ilmaisia (joskin epävirallisia) palveluita, joita emme vielä vuosi sitten tienneet edes tarvitsevamme, kuten Sims-kissakuvat ja pentujen värien periytymis -selvityspalvelun… Vieläkään ei olla taidettu ehtiä kirjottelemaan yhdessä, mutta olen sen verran optimisti, että uskon senkin päivän vielä koittavan. Pidemmittä puheitta todella hyvää ystävänpäivää, Koivu!!

  • En oikeastaan hirveästi tunne Koivua, mutta sen perusteella mitä hänen kanssaan olen jutellut, hän vaikuttaa varsin hauskalta tyypiltä. Hänestä on muodostunut mielessäni hyvinkin tutkijamainen kuva, joka väsymättömästi kahlaa materiaaleja läpi tietoa ahmiessaan. Kiitos näiden hienojen tutkimustaitojen ja vaivannäön Uusi Alku saa käyttää kissaväripalvelua, joka on muuten ihan käsittämättömän upea.

  • Koivu, huumorintajusi on aivan omaa luokkaa! Valehtelematta olet yksiä hauskimpia persoonia kenet tiedän, sun kanssa ei koskaan tule tylsää ja jos päättäisit vetää stand uppia, olisin ensimmäisenä keikalla katsomassa. Oot myös todella empaattinen ja lämmin, sulla on hyvät keskustelutaidot! Kirjoitustaitosi ovat aivan uudella levelillä, ne on vailla vertaansa! Rakastan sun jokaista hahmoa lähes tasapuolisesti, mutta erityisesti Hilehuurteen tarinat ovat mun mieleen ja oot kirjoittanut super hyvin Wariokurren tarinan. Ihanaa ystävänpäivää, Koivu! <3



Kuura:

  • On ollut ihana lueskella, että olet päässyt kirjoittamisen makuun hahmoillasi! Toivottavasti niistä kuullaan vielä lisää c: Hyvää ystävänpäivää!

  • Kertaakaan en ole tainnut sinuun törmätä chätissä, mutta siitä huolimatta on ollut todella mukava huomata, että käyt sivuilla aktiivisesti kirjoittamassa Kuutassulla! Oletkin todella taitava kirjoittaja, ja odotan innolla uusia tarinoita sinulta! Hyvää ystävänpäivää, Kuura!!

  • Ihailen sitä, että olet jaksanut kirjoitella Kuutassulla yksinäsi. Toivottavasti joskus päästään pelailemaan yhdessä ja Kuutassun tarinoita on aina ollut ihana lukea!



Käärmis:

  • Tosi empaattinen tyyppi, ja muutenkin vaan kohtelias.

  • Käärmyksen kanssa on niin ihanaa kirjottaa ja jutella! Hän on ystävällinen kaikille. Hän kuvastaa minulle väriä keltainen, sillä hän on aurinkoinen ja mielikuvituksekas persoona.

  • Oot tosi aktiivinen chatissa, ja siellä monesti törmätäänkin. Sun kanssa on mukava jutella milloin mistäkin c: Oot kanssa etävä kirjoittaja, ja toivon mukaan mekin päästään joskus kirjoittelemaan kahdestaan!! Hyvää ystävänpäivää!

  • Oli iloinen yllätys, kun viime syksynä päädyit palaamaan takaisin joukkoomme, ja siitä asti oletkin tuonut paljon Uuteen Alkuun! Kaikki hahmosi ovat huikean uniikkeja, enkä voi kylliksi ihailla esimerkiksi Lepakkopennun ja Hiljaisuuspennun ulkonäköä! Kanssasi on ollut tosi mukava kirjoittaa, vaikkakin vain muutaman kerran, mutta toivottavasti jatkossa saadaan vielä lisää tilaisuuksia! On ollut ihana huomata, miten pyrit ottamaan kaikki huomioon chätissä ja pystyt virittelemään keskustelua ihan kenen tahansa kanssa - se kertoo susta ihmisenä paljon, ja se on piirre, joka kantaa sut vielä pitkälle <3 Hyvää ystävänpäivää, Käärmis!!

  • Käärmis on aktiivinen chatissa ja hän antaa mielellään KAIKILLE kirjoitusseuraa! MAHTAVAA!

  • Käärmis on kyllä ihanan aito tyyppi :) ei olla kauheasti kirjoiteltu, mutta chatissa sun kanssa on kiva jutella :D hyvää ystävänpäivää!

  • Käärmis on positiivinen ja ystävällinen ja yrittää aina pitää hyvää ilmapiiriä yllä. On hienoa, kuinka Käärmis jaksaa aina olla aktiivinen ja pyöriä chatissa! Kiva, että ollaan saatu hänet mukaan Uuteen Alkuun!

  • Käärmiksen aktiivisuus on vallan ihailtavaa. Hänen tarinoissaan tapahtuu kaikenlaista ja ne ovat kivaa luettavaa!



Lonkero:

  • Lon on mukavaa juttuseuraa chatissä ja hänen hahmonsa ovat ihania!

  • Kuten olen aiemminkin sanonut, Lonkero on yksi lahjakkaimmista kirjoittajista mitä tunnen. Hän käyttää taitavasti tekstissään erilaisia sanoja ja kuvauksia tavalla, jota ihailen kerta toisensa jälkeen. Lonkeron tarinoissa eläytyminen hahmon mielenmaisemaan käy leikiten, kun teksti on niin puhdasta ja helppolukuista!! Kaiken tämän lisäksi Lonkero on aivan ihana ihminen! Hänen kanssaan juttelu on aina vaivatonta ja mukavaa.

  • Lon on siis kyllä niin herttainen ja ihana tyyppi. Silloin kun tavattiin ekan kerran siellä rautatieasemalla huomasin kyllä heti, että tämä on se sama aurinkoinen Lon jonka täältä ropemaailmasta tunnen :D Sä oot sellainen tyyppi, että sun seurassa ei vaan voi olla hymyilemättä - ja tämä ylettyy myös ihan chattailyn puolelle! Sun kanssa on aina hauska jutella ja piristät huonoakin päivää <3 En siis voi oikeasti korostaa tarpeeksi sitä, miten suuri sellainen positiivinen voima olet XD Ja pakko tietysti jälleen kerran sanoa, että olethan sä aivan ilmiömäinen kirjoittaja. Sun tarinoista aina näkee, miten paljon vaivaa niiden eteen näet ja kuinka huolella jokainen sana on valittu. Kaiken lisäksi oot jotenkin niin siisti tyyppi suolakurkkuinesi ja musiikkimakuinesi :D Sellainen todella uniikki ja aito ihminen! Vietä Lon mitä parhain ystävänpäivä!! <333

  • Lon. Ensimmäistä kertaa jäin hieman sanattomaksi, ja aloin oikeasti miettimään. Tätä kehua kirjoittaessa tajusin, kuinka tärkeäksi ihmiseksi sä olet ehtinyt muodostumaan tässä vuosien varrella. Oon niin ilonen siitä, että päädyin liittymään aikoinaan Kuunpisaraan, ja että sieltä jatkettiin Uuteen Alkuun ja nyt ollaan päästy tutustumaan paremmin. Oon jakanut niin ison osan itsestäni täällä, ja myös monet muut on olleet mukana tätä matkaa, ja mä oon todella kiitollinen, että sä olet yksi heistä. Susta huokuu sellainen mielenkiintoinen ja lämmin viba, sulla on upea tyyli ja mä ihailen sitä miten sä pukeudut! Se on juuri niin lonimaista!!! Mä välillä saatan nähdäkin jonkun vaatekappaleen ja ajatella että “tuo antaa ihan Lon-viboja” XD Musta on myös mahtavaa, miten siistejä asioita sä teet nykyään, ja mä kannustan vaan jatkamaan samaan malliin! No, ennen kuin menee ihan romaaniksi asti niin tiivistettynä; sä olet äärimmäisen ihana, hauska ja mahtavaa seuraa sekä todella tärkeä <3 Erittäin hyvää ystävänpäivää!

  • Lonin luovuus ja innokkuus on jotakin, mitä ihailen paljon! Hän on myös taitava tarinoija sekä mahtavaa seuraa, ja olen saanut hänestä erittäin fiksun kuvan!

  • Oi Lon, oi Lon, Uuden Alun kirkkain timantti, kirjoitustaidon kuninkaallinen, kalkkunoiden ylihallitsija, muinaisina aikoina tunnettu myös Lonely Warriorina… Rakkaalla lapsella on monta nimeä, joskin tässä tapauksessa epävirallisia ja kovin vähän käytettyjä, mutta silti kaikki yhtä arvokkaita - aivan kuten sinäkin (siis tarkoitan että oot arvokas enkä sitä että oisit epävirallinen tai vähän käytetty…).. Susta huokuu pinkkiä energiaa, sellaista kirkasta ja säkenöivää, sydäntä lämmittävää. Aina kun saavut paikalle, tuot mukanasi viisaat sanasi ja sen Ikea-karhun, jolla on liian vaikea nimi ääneen sanottavaksi. Olemme olleet tovereita kenties kuinka pitkään, mutta viime vuosina olen saanut iloita siitä, että olen saanut kutsua sua ystäväkseni. Lempeytesi ja hyväntahtoisuutesi ovat vertaansa vailla, ja olet niin kovin urheasti ylittänyt itsesi asioissa, jotka ovat sinua ahdistaneet ja jopa pelottaneet, että se on antanut myös minulle uskoa parempaan tulevaisuuteen. Olen pannut merkille, että olemme monissa asioissa varsin samanlaisia, ja kenties se on yksi niistä syistä, miksi koen oloni aina niin turvalliseksi ja mukavaksi seurassasi. Olemme molemmat kaiketi liian naiiveja pelaamaan Robloxin Selviytyjät-peliä, jossa meitä on huijattu ja petetty käsittämättömän törkeillä tavoilla, mutta siitä huolimatta olemme langenneet niihin aina uudestaan ja uudestaan. Maailma on julma paikka hyväsydämisille 💔 Toivottavasti pääsemme taas pian pelaamaan yhdessä, jotta voimme yrittää valaa ihmisten pimeisiin sydämiin uskoa paremmasta maailmasta, jossa ei selkäänpuukotettaisi niin paljon Selviytyjät-pelissä <33 Loistavinta ystävänpäivää sinulle, ihana Lon!!!

  • Lonkero, sinä taiteellinen olento, joka kuvastat täydellisesti Behmin olemusta! Sun olemus ja persoona ovat todella tyylikkäitä; samoin sun tarinat! Ne on kirjoitettu hyvin ammattimaisesti ja kauniisti, silmä lepää niitä lukiessa. Oot myös aivan hurjan hauska eikä seurassasi ole ikinä tylsää, päinvastoin! Olet todella avarakatseinen, joka on hyvin ihailtavaa. Teet hahmosi niin moniulotteisella tavalla, että wau! Ne ovat kuin suoraan ammattilaisten kirjoittamia (heh, sellainen sinä kyllä olet huoh..) Odotan innolla, että pääsen kanssasi Behmin keikalle!! Ihanaa ystävänpäivää, Lon! <3



Nagini:

  • Oi että, musta on niin ihanaa että ollaan saatu sut takas! Oot hauskaa seuraa ja Naavapentu on niin kiinnostava hahmo! Oot myös todella hyvä kirjoittamaan!! :o Toivon kovasti, että pysyisit meidän joukossa vielä pitkään :D <3

  • On ollut ihana saada sut takaisin porukkaan! Sä oot chatissa tosi mukavaa seuraa, ja sä olet ihan älyttömän taitava kirjoittaja, joten innolla odotan millainen Naavapennun tarinasta muodostuu! Hyvää ystävänpäivää <3

  • Tosi mahtavaa saada sinut takaisin Uuteen Alkuun, Nagini!! Uusi hahmosi on todella mielenkiintoisen oloinen, ja rakastan hänen nimeään yli kaiken!! Toivottavasti voisimme joskus kirjoitella yhdessä! Hyvää ystävänpäivää, Nagini!!

  • Aina ihana saada vanhoja liittyneitä takaisin! En malta odottaa, että pääsen näkemään mihin seikkailut vievät Naavapennun ja toivottavasti päästään kirjoittelemaan yhdessä! Rakastan myös Naavapennun ulkonäköä.



Nelli:

  • Nelli on ihana ystävä, joka räiskyy iloa ja omaa persoonallista huumoriaan. Hän on mukava ja nauravainen eikä hänen seurassaan tule tylsää.

  • Mitä ehdittiin joskus chatissa olla samaan aikaan, niin oot tosi ystävällinen tyyppi! Toivottavasti törmättäis sen puolella useamminkin! Hyvää ystävänpäivää!

  • Olet keksinyt hahmollesi todella hienon nimen, ja rakastan hänen ulkonäköään! Hyvää ystävänpäivää, Nelli!!

  • Kipinäsydämellä on ihana nimi ja ulkonäkö. Olisi mukavaa päästä pelailemaan kanssasi!



Pyry:

  • On tosi ihanaa, että olet päättänyt palata takaisin kirjoittelemaan ja juonittelemaan meidän muiden iloksi! Sä oot tosi taitava kirjoittamaan, ja toivoisin, että päästäisiin joskus kirjoittelemaan yhdessä! Hyvää ystävänpäivää sulle!!

  • Pyryn ainutlaatuinen tapa kirjoittaa ja etenkin sanoittaa asioita tarinoissaan on jotain, mitä ihailen ja mikä yllättää kerta toisensa jälkeen! Pyry on ihanan luova persoona, ja hänen kanssaan onkin hauskaa suunnitella juonikuvoita sekä höpötellä kaikesta muustakin! Hän on hyvä kuuntelija ja kannustaja, eikä jätä koskaan ystävää pulaan, mitä arvostan suuresti.

  • Tarinoitasi on aina yhtä mukava lukea, sillä niiden teksti on niin sujuvaa ja koukuttavaa! Olet todella taitava kirjoittaja, ja olet onnistunut luomaan Sadeturkista todella monipuolisen ja syvällisen hahmon, jonka tarinan etenemistä olen kiinnostunut seuraamaan! Hyvää ystävänpäivää, Pyry!!

  • Vanha tuttu kuunpisarasta :D Täällä ei olla harmi kyllä törmätty kauheasti, olisi kiva kyllä jutella chatissa enemmän ja vaikka kirjoitellakin :) oot hyvä tyyppi, ihanaa ystävänpäivää!

  • Pyryllä on ihana nimimerkki ja rakastan Sadeturkin luonnetta! Siinä on erilaisia kerroksia ja iän myötä tullutta kipakkuutta, joka on ihanaa! Sen lisäksi Sadeturkin ja Varjoliekin rakkaustarina on ollut ihanaa luettavaa, odotan aina Sadeturkin tarinoita innolla! Tällä hetkellä onkin jännittävää nähdä mitä Sadeturkin, Lokkimielen ja Varjoliekin välillä tapahtuukaan..



Saaga:

  • Oot tosi kivaa seuraa chatissa, ja sulle on erittäin mukava jutella! Toivottavasti päästäisiin tässä pian kirjoittelemaan taas yhdessä <3 Sä oot tosi hyvä kirjoittaja, ja oon kyllä aina nauttinut sun kanssa kirjoittamisesta! Hyvää ystävänpäivää!

  • Saaga on todella mukavaa seuraa ja hyvä ystävä. Hänen hahmonsa ovat ihania ja tarinat loistavaa luettavaa. Saaga on kiltti ja huomaavainen ja tykkää jutella muiden kanssa chatissa sitä sun tätä. Saaga on myöskin taitava piirtämään ja pidän hänen piirtotyylistään, vaikka olenkin sitä vain hieman harvemmin nähnyt.

  • Siitä tulee tänä vuonna tosiaan vasta 2 vuotta, kun liityit Uuteen Alkuun, ja mun on vaikee uskoa, että siitä on vasta niin vähän aikaa, sillä tuntuu, että oisit ollu mukana alusta asti! Sun kanssa on ollut äärettömän mukavaa ja mielenkiintoista kirjottaa, ja sun hahmot tuo tähän peliin aivan oman vivahteensa! Oot todella lahjakas kirjoittamaan, ja ihmisenä susta välittyy ehdottomasti lämpimät ja huolehtivat vibat <3 Toivon että muistat olla myös itsellesi armollinen, kun elämä meinaa käydä ylivoimaiseksi ja kaikki tuntuu raskaalta. Hyvää ystävänpäivää, Saaga!!

  • Saaga on todella avulias ihminen, joka ottaa kaikki huomioon. Sulla on myös kiinnostavia hahmoja :o oikein hyvää ystävänpäivää!

  • Saaga on mukavaa seuraa ja usein hänen seuraansa onkin helppo löytää, sillä hän on hyvin aktiivinen chattailija. Saagan panos Uudessa Alussa on korvaamaton!

  • Saagan aktiivisuus on todella ihailtavaa ja häneltä saa myös oikeastaan aina kirjoitusseuraa! Saagan hahmojen elämässä tapahtuu usein ja hänen tarinansa ovat hauskaa luettavaa. Saagan kanssa on myös mukava kirjoittaa!



Siru:

  • Saat nyt kehun vaikka et olekaan kirjoittanut :)) ei se haittaa. Oot mulle aivan sanoinkuvaamattoman tärkeä ihminen, enkä pysty tässä lyhyessä kehussa kuvailemaan kaikkea sitä, mitä merkitset mulle. Toivon, että osoitan sulle tarpeeksi muutenkin, miten tärkeä mulle olet. Sä ansaitset kaiken hyvän maailmassa ja toivon sydämestäni, että tulet myös saamaan kaiken, mitä toivot. Sen sä nyt vähintään ansaitset. On niin paljon asioita, mistä voisin sua kiittää, mutta kiitän nyt vaikka siitä, että silloin joskus löysit Kuunpisaran ja houkuttelit mut sinne :D ilman sua en olisi täällä eikä mun elämässä olisi näitä ihmisiä. Tuun olemaan sulle ikuisesti kiitollinen siitä. Mutta oikein hyvää ystävänpäivää <3 Mun elämä olisi niin paljon värittömämpää ilman sua, rakas.

  • Ihana, että oot meidän seurana täällä, ja hyvin oot tässä sinnitellytkin <3 Sillon kun sun kanssa pääsee rupattelemaan, niin hauskaa on XD Toivottavasti soisit meille seuraasi tulevaisuudessakin - hyvää ystävänpäivää!!

  • Rakastan aivan liikaa Narsissikajon nimeä ja tätä ylipäätään hahmona! Hänellä kirjoittamasi tarinat ovat olleet todella hyviä, ja toivon, että vielä joskus jatkossa pääsisin lukemaan niitä lisää! Hyvää ystävänpäivää, Siru!!

  • oot ihana love live pus pus



Soturikissa

  • Soturikissa on aktiivinen chätissä ja haluaa hoitaa kaikki tekemänsä asiat kunnialla ja oikein loppuun saakka. Soturikissalle sopii minun mielestäni ruskea, sillä hän on luotettava ja kiltti. Soturikissan tarinoita on tosi mukava lukea ja hän on itse idearikas ja keksii kaikenlaista.

  • On aina yhtä ihanaa, kun toivotat kaikille hyvät yöt aina iltaisin! Oot super mukava aina chatissa, ja toivottavasti sun matka meidän kanssa jatkuu vielä pitkään c: Hyvää ystävänpäivää!

  • Olet aktivoitunut Uudessa Alussa viime aikoina kovastikin, ja se on ollut todella mukava huomata! Kuusihäntä on todella mielenkiintoinen hahmo, ja hänellä kirjoittamiasi tarinoita on ollut hauska lukea! Ihailen myös sitä, miten jaksat käydä uskollisesti joka ilta toivottamassa chättiin hyvät yöt kaikille!! Hyvää ystävänpäivää, Sotu!!

  • Bling Bling et voisi arvatakkaan kuka on tämän kehun kirjoittanut! Sotu on aktiivinen ainakin chatissa!

  • Kiva kun olet hieman aktivoitunut täällä, pidän tarinoistasi ja en malta odottaa, että pääsen lukemaan mitä hahmoillesi tulee tapahtumaan! Sulla on myös paljon hauskoja ideoita



Untuva

  • Untuva on mukava ja taitava kirjoittaja. Kun hän on chätissä, tarjolla on aina juttuseuraa, mikä on tosiaankin mahtavaa. Untuvan into joulukalentereissa saa mutkin intoilemaan siitä. Untuvalle sopii mun mielestäni väri sininen, koska Untuva on välittävä ja ystävällinen sekä lempeä ja rauhaisa.

  • Olen aina pitänyt Untuvaa fiksuna, järkevänä ja rauhallisena ihmisenä ja sitä hän todella myös on. Untuva on aivan loistopersoona, joka ymmärtäväisyydellään ja ystävällisyydellään yllättää aina vain uudestaan!

  • Untuva on kyllä sellainen Uuden alun päivänsäde näin vähän kliseisesti sanottuna :) Mutta totta se on yhtä kaikki. Olen huomannut, että Untuva ottaa chatissa aina aivan kaikki huomioon ja pitää hauskaa kaikkien kanssa! Hänen seurassaan on helppoa ja huoletonta olla <3 Untuva on vain niin ihana ja huomaavainen ihminen. On aina ilo törmätä chatissa hänen Jack Sparrow kuvaansa ja jo ikoniseen värinimeensä XD Tietysti Untuva on myös todella taitava kirjoittaja, harmi kun ei olla täällä päästy kirjoittelemaan paljoa :( Ja vaikka Untuva välillä katoaakin paikalta hetkellisesti, on hän kyllä niin UA:n vakiokalustua: ei olisi tämä rope sama ilman häntä <3 Oikein hyvää ystävänpäivää ja tsemppiä myös pitkiin koulupäiviin!! <33

  • Untuva säteilee ihanan positiivista ja rauhallista energiaa, ja olen saanut hänestä ihmisenä lämpimän kuvan. Untuva osaa ottaa muut huomioon ja hän vaikuttaa todella fiksulta tyypiltä!!

  • Suoraan sanottuna olit pitkään mulle yks mysteeri - silleen hyvällä tavalla. Oot ollu mukana samoissa ropepiireissä mun kanssa varmaan ihan alkuajoista asti, mutta siitä huolimatta ei olla sen syvemmin koskaan päästy tutustumaan toisiimme ennen kuin vasta ihan tässä viime vuosina. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö mulle ois muodostunu susta jonkinlaista mielikuvaa - päinvastoin! Säteilet ympärillesi ystävällisyyttä ja välittämistä, ja nuoremmatkin pelaajat kerääntyy sun luokse kuin kaikki metsän eläimet Lumikin tykö! Enkä ihmettele, miksi, sillä onhan sun kanssa nyt vaan niin tosi helppo ja mukava olla sekä jutella! Ja se sama viba välitty mulle myös sillon kun oltiin mökkimiitissä: sun kanssa ei tarvinnu jännittää turhia ja olit jotenkin vaan niin ihanan aito ja lämmin ihminen!! (Ja siis oot sitä tietysti edelleen, ei mikään muuttunut sen tapaamisen jälkeen XD) Vaikka elämä pitää sut kiireisenä, sä löydät aina aikaa myös meille ja huolehdit, että pysyt mukana siinä, mistä puhutaan, ja oot aina tarjoamassa tukea, jos joku sitä tarvitsee. Muistakin siis, että myös me ollaan täällä sun tukena eikä sun tartte pyytää anteeksi turhanpäiväisimpiäkään valituksia, sillä sulla on oikeus niihin yhtä lailla kuin meillä muillakin (enkä tarkota siis että kenenkään muunkaan valitukset ois turhanpäiväisiä mutta kyllä sä varmaan tajuat… vai…?)!! Mahtavaa ystävänpäivää, ainoo ja oikee Untuva, oot paras <33

  • Ensimmäinen asia, jonka susta tulee mieleen on kesäpäivän aurinko. Oot hirveän lämminhenkinen, iloinen ja säteilevä ihminen. Sussa on sellaista myönteistä valoa ja positiivisuutta, joka tekee susta ihan todella helposti pidettävän ja veikkaankin, ettei maailmassa oo yhtäkään ihmistä, joka ei susta tykkäisi. Oot vähän sellanen äitimäinen jos näin saattaa sanoa kuulostamatta oudolle ja kaikkien on aina tosi hyvä olla sun seurassa. Oot myös ihan järkyttävän hauska! Sun huumori on sellasta osuvaa tilannehuumoria, joka vähäeleisyydessään on jotenkin ihan tosi toimivaa ja saa mut helposti hykertelmään itsekseni. Musta tuntuu, että meidän välillä on sellanen tietynlainen sanaton yhteisymmärrys ja jotenkin mä koen, että meidän on helppo ymmärtää toisiamme ja sulle on helppo puhua kaikesta - oli se sitten ihan kevyttä vitsin heittoa tai jotain syvällisempää. Olet ihan tosi ihana tyyppi ja olen onnekas kun saan tuntea sut!

  • Untuva on ihmisenä todella sydämellinen ja luotettava. Hän on todella taitava keskustelija ja vau, hänen kirjoitustaitonsa ovat upeat! Hahmojesi luonteet ovat todella kekseliäitä ja niiden tarinoita lukiessa pääsee täydellisesti siihen tunnelmaan, mikä siinä tilanteessa olisi. Sulta löytyy asiaan kuin asiaan järkevä ja hyvä näkökulma, sulta todella saa vinkkejä kaikenlaisiin tilanteisiin! Sen lisäksi susta huokuu lämpö ja huumorintajua sulta ei myöskään puutu! Ihanaa ystävänpäivää, Untsu! <3


Vuoden 2024 rakastetuin pelaaja -titteli


Pelaajat ovat jakaneet sydämensä, ja isoimman potin keräsi tänä vuonna Elandra

Titteli lisätään Pelaajat-sivuille pian.


Suuri kiitos teille pelaajille osallistumisesta tähän tapahtumaan tänäkin vuonna, ja erittäin hyvää ystävänpäivää jokaiselle! <33



Sydämellisesti toivottaen,

Ylläpito


bottom of page