top of page

Hiirenkorvan suuret harjoitukset

Hiirenkorvan aika häämöttää edessäpäin, joka tarkoittaa suuria harjoituksia, joilla juhlistetaan lehtikadon päättymistä.

Tänä vuonna harjoituksiin osallistuvat Kuolonklaanin oppilaiden lisäksi myös eloklaanilaiset.

Oppilaat jaetaan kolmen hengen joukkueisiin, ja joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan erilaisissa osuuksissa. Heti alussa tehdään kaikille selväksi se, ettei harjoituksissa kilpaile Eloklaani ja Kuolonklaani toisiaan vastaan, vaan jokainen joukkue kaikkia muita joukkueita vastaan.


Harjoitusten ajankohta on 05-12.01.2021


Kuolonklaanin joukkueet

Ensimmäinen joukkue: Aaltotassu, Tyrskytassu, Saukkotassu

Mestarit: Sähkötuho ja Kylmäliekki


Toinen joukkue: Latvatassu, Järkäletassu, "Leopardi"

Mestarit: Tuhkajuova ja Tuimakatse


Kolmas joukkue: Tattitassu, Hentotassu, Varistassu

Mestarit: Sulkavirta ja Sinilintu


Eloklaanin joukkueet

Neljäs joukkue: Pilketassu, Koivutassu, Haavetassu

Mestarit: Taivaslaulu ja Lieskakajo


Viides joukkue: Pohjatassu, Huurretassu, Salamatassu

Mestarit: Hiilihammas ja Mesitähti


Kuudes joukkue: Tuulitassu, Ruskatassu, Uskotassu

Mestarit: Viherkatse ja Lauhalaukka


Lajit


Tänäkin vuonna kilpailulajit ovat pesänrakennus, kiipeily, saalistus, kaksintaistelu, saaliinryöstö ja juoksu. Oppilaat eivät tiedä tulevia lajeja, vaan ne kerrotaan vasta vähän ennen kyseisen lajin alkua.

Harjoitukset pidetään sekametsässä klaanien rajalla.



Pesänrakennus

Harjoitukset alkavat pesänrakennuksella. Eloklaanin oppilaat rakentavat pesänsä oman klaaninsa reviirille ja kuolonklaanilaiset oman klaaninsa puolelle sekametsään. Kun pesät on valmiit, mestarit kiertävät arvioimassa ne. Tulokset arvotaan ja voittajajoukkue saa 3p, toiseksi sijoittuva 2 ja kolmas 1.

Aika kirjoittaa: 5.1.2021


Kiipeily

Kun pesät on rakennettu ja arvioitu, on vuorossa kiipeily-osuus. Joka joukkueesta oppilaat ja mestarit neuvottelevat keskenään, kuka laitetaan kiipeilyosuuteen. Oppilaiden tehtävänä on kiivetä Kuolonklaanin reviirin puolella sijaitsevaan suureen koivuun ja hakea korkeimmalta oksalta yrteiltä tuoksuva sammalpallo. Tulokset arvotaan ja voiton todennäköisyyteen vaikuttaa taitopisteiden määrä, mitä kullakin on kiipeilyssä. Voittaja saa 3p, toiseksi tullut 2p ja kolmas 1p. Kiipeilyyn osallistuvat oppilaat: Saukkotassu, "Leopardi", Tattitassu, Pilketassu, Huurretassu, Tuulitassu

Aika kirjoittaa: 6.1.2021


Sammalpallon etsintä

Kiipeilyn aikana osa mestareista on piilottanut rakennettujen pesien läheisyyteen yrteiltä tuoksuvia sammalpalloja. Sammalpallon etsintä on joukkuelaji, jossa joukkueet kulkevat yhdessä ja etsivät sammalpalloja, joita on piilotettu kolme kappaletta. Joukkueen jäsenet eivät saa lähteä eri suuntiin, vaan heidän täytyy pysytellä toistensa lähellä koko ajan. Tämän tehtävän ajan oppilaat saavat ylittää klaanien välisen rajan. Ensimmäisenä sammalpallon löytävä joukkue saa 3p, toisena löytänyt 2p ja kolmantenan 1p.

Aika kirjoittaa: 7.1.2021


Yövartio

Ei varsinainen laji, mutta jokainen oppilas vartioi yöllä hetken muiden unta.

Aika kirjoittaa: 8.1.2021


Saalistus

Oppilaat herätetään auringonnousun aikaan ja luvassa on saalistus-osuus. Jokaisen joukkueen kaikki jäsenet osallistuvat tähän. Tässä lajissa klaanien rajoihin ei pidä kiinnittää huomiota. Jokainen saa saalistaa siis missä tahtoo, jopa toisen klaanin reviirillä.

Kunkin oppilaan ansaitsema saalismäärä arvotaan, ja siihen vaikuttaa mm. taitopisteiden määrä saalistuksessa. Voittajajoukkue saa 3p, toiseksi sijoittunut 2p ja kolmas 1p.

Aika kirjoittaa: 9.1.2021


Kaksintaistelu

Kaksintaisteluun jokainen joukkue valitsee mielestään parhaan taistelijansa, joka taistelee toisen joukkueen osallistujaa vastaan. Tulokset arvotaan.

Kaksintaisteluun osallistuvat oppilaat: Tyrskytassu, Järkäletassu, Keijukainen, Haavetassu, Pohjatassu, Ruskatassu Aika kirjoittaa: 10.1.2021


Kilpajuoksu

Kilpajuoksuun osallistuu jokaisesta joukkueesta yksi oppilas. Oppilaan tehtävä on juosta mahdollisimman nopeasti Kuolonklaanin leiriltä Eloklaanin leirille.

Osallistuvat oppilaat: Aaltotassu, Latvatassu, Varistassu, Koivutassu, Salamatassu, Uskotassu

Aika kirjoittaa: 11.1.2021


Päivittelen chattiin/ilmoituksiin ennen osion alkua sen, kuka voittaa minkäkin, jotta siitä päästään kirjoittamaan.


13 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Erotusuhka!

Olemme päättäneet, että jatkossa erotusuhat tullaan julkaisemaan blogiin tarinat-osion sijasta. Jatkossa pelaajat eivät ilmoita hahmojen pelastamisesta vieraskirjaan, vaan erotusuhka-postauksen kommen

Arvoasemista

Olemme tarkentaneet sääntöjä ja kriteereitä koskien arvoasemassa olevien hahmojen kirjoittajia. Arvoasemassa olevia hahmoja ovat päälliköt, varapäälliköt, parantajat, parantajaoppilaat sekä Kujakissay

Pelastajat-tapahtuma - Osio 3: Toiminnan aika!

On koittanut Pelastajat-tapahtuman viimeisen osion aika, jolloin pelastajat siirtyvät viimein sanoista tekoihin! Tämäkin osio tullaan suorittamaan edeltäjänsä tavoin pilkotuissa osissa eli tietyistä t

bottom of page