top of page

Hiirenkorvan suuret harjoitukset

On aika jättää taas hyvästit Lehtikadolle ja toivottaa Hiirenkorva tervetulleeksi! Klaanikissoille se tarkoittaa Hiirenkorvan alun suuria harjoituksia, joihin osallistuvat molempien klaanien kaikki soturioppilaat.

Oppilaat on jaettu kolmen-neljän hengen joukkueisiin, ja joukkueet kilpailevat leikkimielisesti toisiaan vastaan erilaisissa lajeissa.

Joukkueet on tehty klaaneittain, eli kuolonklaanilaisia ja eloklaanilaisia ei ole sekoitettu keskenään samoihin joukkueisiin. Joukkueet on pyritty muodostamaan niin, että oppilaiden taidot ja kokemus olisivat kussakin joukkueissa mahdollisimman tasaiset, eikä ylivoimaisia joukkueita olisi.


Harjoitukset kestävät kissojen elämässä kahden päivän ajan, ja oppilaat nukkuvat päivien välisen yön rakentamissaan pesissä. Harjoitukset pidetään pääasiassa sekametsässä molempien klaanien rajalla.

Harjoitusten ajankohta on 6-13.01.2023


Kuolonklaanin joukkueet

(NPC-hahmojen nimet kursivoitu)

Ensimmäinen joukkue: Minkkitassu, Maustetassu, Höyhentassu

Mestarit: Pikiturkki ja Harakkanauru


Toinen joukkue: Roihutassu, Orvokkitassu, Lumikkotassu

Mestarit: Tuhkajuova ja Tuimakatse


Kolmas joukkue: Routatassu, Mäyrätassu, Sielutassu

Mestarit: Turmaloikka ja Sähkötuho


Eloklaanin joukkueet

Neljäs joukkue: Vaahteratassu, Talvikkitassu, Laventelitassu, Kimalaistassu

Mestarit: Mesitähti ja Kirpputäplä


Viides joukkue: Irvitassu, Pilvitassu, Yötassu, Mehiläistassu

Mestarit: Harhamiete ja Rastaskukka


Kuudes joukkue: Kultatassu, Ampiaistassu, Aurinkotassu

Mestarit: Lieskakajo ja Hiilihammas


Lajit

Tämän vuoden kilpailulajeja ovat pesänrakennus, saalistus, jäljittäminen, kaksintaistelu, kilpajuoksu ja kiipeily.

Lajien perään on kirjattu päivämäärä, jolloin kustakin lajista kirjoitetaan.

Jokaisessa lajissa voittajajoukkue ansaitsee 3 pistettä, toiseksi sijoittuva 2 pistettä, kolmanneksi sijoittuva 1 pisteen ja muut joukkueet jäävät pisteittä.


Pesänrakennus 06.01.

Harjoitusten ensimmäinen laji on pesänrakennus. Jokaisen joukkueen kaikki oppilaat osallistuvat pesänrakennukseen. Oppilaiden tehtävä on rakentaa joukkueensa kanssa pesä, jossa he voivat yöpyä yön yli. Eloklaanin joukkueet rakentavat pesänsä Eloklaanin reviirin puolelle ja Kuolonklaanin joukkueet omalle reviirilleen.

Kun pesät ovat valmiit, mestarit kiertävät arvioimassa ne ja jakavat yhdessä pisteet. Tulokset arvotaan.


Saalistus 07.01.

Pesänrakennuksen jälkeen mestarit vievät oppilaat hieman etelämmäs, pienen matkan päähän pesänrakennuspaikasta. Tähänkin osallistuvat jokaisen joukkueen kaikki oppilaat. Tässä lajissa klaanien välisiä rajoja saa ylittää, kunhan ei mene liian syvälle toisen klaanin reviirille. Joukkueiden ei tarvitse ollaa yhdessä saalistaessaan.

Jokaisen oppilaan saaliiden määrä arvotaan. Määrään vaikuttavat oppilaan taitopisteet saalistuksessa sekä arvottu saalisonni.


Jäljittäminen 08.01.

Ensimmäisen päivän viimeinen laji on jäljittäminen. Aurinko on laskenut, ja metsässä alkaa olla jo pimeää. Kukin joukkue on valinnut joukkueensa parhaan jäljittäjän, joka osallistuu lajin suorittamiseen.

Lajiin osallistuvien oppilaiden tehtävänä on löytää klaanien väliseen sekametsään piiloutunut soturi. Aiemman lajin aikana kolme soturia ovat piiloutuneet metsään.

Lajiin osallistuvat oppilaat: Höyhentassu, Orvokkitassu, Mäyrätassu, Kimalaistassu, Mehiläistassu, Kultatassu


Yövartio 09.01.

Ei varsinainen laji. Jokainen oppilas vartioi vuorollaan nukkuvien unta.


Kaksintaistelu 10.01.

Aamun ensimmäinen laji on kaksintaistelu. Jokainen joukkue valitsee parhaan taistelijansa, joka taistelee muiden joukkueiden taistelijoita vastaan. Tulokset arvotaan, mutta myös taitopisteiden määrä taistelussa vaikuttaa.

Lajiin osallistuvat oppilaat: Höyhentassu, Roihutassu, Mäyrätassu, Laventelitassu, Irvitassu, Ampiaistassu


Kilpajuoksu 11.01.

Jokaisesta joukkueesta osallistuu yksi oppilas. Oppilaan tehtävä on juosta mahdollisimman nopeasti Eloklaanin leiriltä Kuolonklaanin leirille.

Lajiin osallistuvat oppilaat: Minkkitassu, Lumikkotassu, Sielutassu, Talvikkitassu, Pilvitassu, Aurinkotassu


Kiipeily 12.01.

Koko harjoitusten viimeinen osuus on kiipeily, johon osallistuu joka joukkueesta yksi oppilas. Oppilaiden tehtävänä on kiivetä Kuolonklaanin reviirin puolella sijaitsevaan suureen koivuun ja hakea sen korkeimmalta oksalta yrteiltä tuoksuva sammalpallo.

Lajiin osallistuvat oppilaat: Maustetassu, Orvokkitassu, Routatassu, Vaahteratassu, Yötassu, Ampiaistassu


Voittajan julistaminen ja harjoitusten päättyminen 13.01.



Lajeista ja niiden tuloksista päivitellään aina lajia edeltävänä päivänä todennäköisesti tähän blogipostaukseen tai ilmoituksiin, saa nähdä miten on helpompaa :D

4 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Erotusuhka!

Olemme päättäneet, että jatkossa erotusuhat tullaan julkaisemaan blogiin tarinat-osion sijasta. Jatkossa pelaajat eivät ilmoita hahmojen pelastamisesta vieraskirjaan, vaan erotusuhka-postauksen kommen

Arvoasemista

Olemme tarkentaneet sääntöjä ja kriteereitä koskien arvoasemassa olevien hahmojen kirjoittajia. Arvoasemassa olevia hahmoja ovat päälliköt, varapäälliköt, parantajat, parantajaoppilaat sekä Kujakissay

Pelastajat-tapahtuma - Osio 3: Toiminnan aika!

On koittanut Pelastajat-tapahtuman viimeisen osion aika, jolloin pelastajat siirtyvät viimein sanoista tekoihin! Tämäkin osio tullaan suorittamaan edeltäjänsä tavoin pilkotuissa osissa eli tietyistä t

bottom of page