top of page

Kevin/Jasper/Vili (Kisusoturi)

Valitettavasti en voinut hyväksyä kissasi hakemusta. Laitan sen tähän alas, niin voit korjata tiedot ja toivottavasti lähettää hakemuksen uudelleen ^^


Kirjoittaja: Kisusoturi


Hahmon nimet: Kevin


Sukupuoli: kolli


Klaani: erakko


Ulkonäkö: Jasper on harmaa, melkein musta kolli. Turrki on osittain lyhyttä kuten naamassa, mahassa ja kaulanseudulla ja selässä, kyljissä, niskanseudulla ja tassuissa turkki on paksua. Hänellä on leveät lavat ja isot tassut. Naama on aika sopusuhtainen ja melko isot korvat ovat napakasti pystyssä. Niiden sisukset ovat vaaleanpunaiset. Silmät ovat jäänsiniset, ja toisen päältä menee kaksi pitkää arpea. Nenänpää on vaaleanpunainen ja maidonvalkeat viikset kaartuvat siitä alaviistoon. Häntä on normaalia lyhyempi ja sen pää on likaisenvalkea. Kynsistään kolli pitää tarkkaa huolta; ne ovat terävät.


Luonne: Jasper on aika avoin ja tykkää tutustua uusiin persooniin. Mutta jotkut kissat saavat kollin aistimaan epäilyä. Hän viihtyy ystävien seurassa ja ympäröimänä, eikä oikein viihdy yksin. Hän puolustaa pienempiä ja hauraampia vaikka henkensä uhalla. Jasper pitää kovasti kaikista jekuista, hauskuudesta ja eritoten seikkailuista. Toisaalta ei saa mennä vitsienkään kanssa yli äyräiden. Kunnianhimosta ja pahoista kissoista hän ei pidä. On aika rohkea, jopa ihan hiukan uhkarohkea. Päättää yleensä asiansa yksin, mutta joskus yhdistää voimansa ystävien kanssa. Hän on hyvin rehellinen, jopa niin rehellinen, että joku saattaa pahastua. Osaa säilyttää salaisuudet, jotka on hänelle kerrottu. Jasper tavoittelee unelmiaan, joista ei ihan hevillä luovu. Hän elää aika sivistyneesti, ja yrittää selvittää kaiken enemmän puhuen kuin kynsillä. Hän ymmärtää asiat, vaikkei niitä kovin tarkasti hälle kertoisikaan. Aika fiksu, ja ainakin yrittää olla positiivinen. On aika uskoton, mutta joku tuonpuoleisessa häntä kutsuu.


Taidot: Vilillä on aika hyvä fyysinen kunto, eli hän on aika vahva. Vilillä on myös hyvä tasapaino, ja puissakiipeilykin sujuu. Kolli on melko nopea, muttei aivan paras. Saalistamisessa Vili ei ole oikein hyvä, eikä hän osaa uida tai kalastaa. Henkinen paineensietokyky ei ole parasta luokkaa, eikä hänellä ole mitenkään kiitettävä näkö.


Menneisyys ja suku&suhteet:

Menneisyys: Jasper syntyi siskonsa Fridan ja veljensä Jeremiaan kanssa. He elivät emon kanssa, sillä isästä ei ollut tietoa, eikä emo sitä heille koskaan kerrokaan. He kehittyivät ja emo alkoi ottamaan heitä mukaan saalistamaan ja opetti hiukan taisteluakin. Kun kolmikko oli n. 8 kuun ikäisiä, päätti Frida jättää perheensä ja lähteä kaksijalkalaan kotikisuksi. Jeremiah suuttui siskolleen, eivätkä he olleet pitkään aikoihin väleissä. Seuraavaksi päätti lähteä Jasper. Hän asettui paikoilleen erään metsikön reunaan, lammen ympärille ja sai pari uutta ystävää, jotka asustavat ihan lähellä.

(Lähi)suku:

Emo: Diana, elossa (Musta, keltasilmäinen erakkonaaras. Perusluonteeltaan hauska, itsenäinen ja mukava.)

Isä: Tuntematon, kuollut

Siskot: Frida, elossa (Punaruskea, sinisilmäinen naaras. Helposti lähestyttävä, fiksu ja hiljainen. Asuu kaksijalkalassa kotikisuna.)

Veljet: Jeremiah, elossa (Uhkarohkea ja äkkipikainen kanelinruskea kolli. Omistaa jadenvihreät silmät ja katkenneen hännän. Kulkukissa.)


Suhteet:

Fred - Fred on Jasperin paras ystävä. He asuvat melko lähekkäin ja saalistavat usein yhdessä. Jasper kunnioittaa häntä hiukan vanhempaa, lumenvalkoista kollia.

Augusta - Hopeisen, kauniin naaraan kanssa Jasper on myös väleissä. Augusta on kiltti ja auttaa kollikaksikkoa mielellään kaikissa asioissa. Hän on Jasperin toinen ja ensimmäinen ystävä.


Muu: Lihaksikas tummanharmaa, melkein musta kolli. Jäänsiniset silmät ja leveät lavat. Avoin, sosiaalinen ja rohkea.


Toiveet&Theme song: Jasper haluaa kumppanin. Hän haluaa kehittyä kissana ja nostaa itsensä fyysistä tasoa ylemmäs.



Korjausta vaativat kohdat:

  • En ole ihan varma hahmosi nimestä, joten voisit korjata kaikkiin kohtiin lopullisen nimen.

  • Ulkonäkö ja luonne ok, niistä ei pidä korjata mitään. Poistin sulkeet selkeyden vuoksi.

  • Valitettavasti uiminen ja kalastaminen eivät kelpaa huonoksi taidoksi, jos kissasi ei ole harjoitellut kumpaakaan. Jos hahmosi tulevaisuudessa kokeilee uintia ja kalastusta, voit myöhemmin lisätä ne taidoiksi. Lisäksi voisit lisätä henkisen paineensietokyvyn luonteeseen ja sitten tasapainoittaa taidot uudelleen.

  • Jokainen aloittaa kuuden kuun ikäisestä tai nuoremmasta, jonka vuoksi hahmosi ei voi olla yli kuusikuinen.

  • Liittyminen-osiossa lukeekin, että koska Uudessa Alussa on valmiit NPC-hahmot, ei uusia voi luoda ilman lupaa. Koska meillä ei vielä ole kotikisuja, voit jättää Fridan tiedot hakemukseen, niin lisään hänet kotikisuihin. Hänen lisäkseen voit valita vielä yhden NPC-hahmon, jonka haluat lisättävän :) Voit jättää emon ja veljen nimet tuonne, mutta valitettavasti niitä ei voi käyttää tarinassa. Tulevaisuudessa voit esimerkiksi tapahtumista saada oikeuden luoda NPC-hahmo, jolloin voit lisätä esimerkiksi sukulaisia hahmollesi.

32 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Lintutassu (Summer s)

Valitettavasti en voi hyväksyä hakemusta, koska siinä on muutama kohta, joka vaatii korjaamista. Liitän tähän alle hakemuksen kokonaisuudessaan, ja sen alla lukee kaikki mitä pitää korjata. Kirjoittaj

Tommi (Kuura)

Erakko Tommi on hyväksytty Kuolonklaanin läheisyydessä asuvaan kissajoukkoon. Kissajoukko saattaa muuten tulevaisuudessa yhdistyä Eloklaaniin, joka ottaa haltuunsa ainakin osittain joukon reviirin.

bottom of page