top of page

Sodan aloitus

Päivitetty: 8. lokak. 2023

Yllättävää kyllä, mutta olemme kerrankin pysyneet aikataulussa! Kauan odotettu sota ollaan viimein saamassa oikeasti käyntiin.

Sota alkaa Kujakissayhteisön ja Kuolonklaanin tekemällä hyökkäyksellä, jonka ajankohtana on seuraava täydenkuun kokoontuminen. Kun osa Eloklaanin jäsenistä on kokoontumisessa, yhteisö ja osa kuolonklaanilaisista hyökkää Eloklaaniin. Alkutaistelun lopputulos on ennalta päätetty, ja hyökkäävä osapuoli voittonsa myötä onnistuu ajamaan Eloklaanin asumaan nummille.

Alkutaistelun jälkeen Kujakissayhteisö muuttaa Eloklaanin leiriin ja ottaa väliaikaiseksi reviirikseen Eloklaanin sekametsän ja koivumetsän.


Alkutaistelu on 15-21.08.2023!

Sinä ajankohtana pelaajien on katkaistava Eloklaanissa, Kuolonklaanissa ja Kujakissayhteisössä kaikki meneillään olevat tarinoiden tapahtumat ja kirjoitettava taistelusta/kokoontumiseen osallistujien kokoontumisesta. Tuon seitsemän päivän aikana ei siis saa kirjoittaa tavallisesta klaaniarjesta, jotta saadaan mahdollisimman moni kirjoittamaan alkutaistelusta.

Alkutaistelu kestää kissojen elämässä vaun yhden yön. Elandra aloittaa 15.8. Keijukaisen tarinassa taistelun, jonka jälkeen muutkin voivat kirjoittaa siitä.


Alkutaistelun tapahtumien kulku

Kokoontumista edeltävänä iltana Kujakissayhteisö (kaikki paitsi Päivänsäde, Leopardi ja Deimos) saapuvat Kuolonklaanin leiriin. Henkäystähti on nimennyt Kuolonklaanista seuraavat kissat yhteisön avuksi hyökkäykseen:

- Pimentovarjo, vastuussa kuolonklaanilaisista hyökkäyksen aikana.

- Jääviilto

- Tuimakatse

- Aaltosalama

- Roihumarja

- Loiskevarjo

- Usvakatse

- Kaamoskukka

- Narsissitassu

- Käärmetassu

Hyökkäyksen varsinaisena johtajana toimii Henkäystähdenkin hyväksymä Keijukainen. Hyökkääjät hyökkäävät Eloklaanin leiriin keskellä yötä, kun kokoontumiseen lähteneet kissat ovat poissa leiristä.

Eloklaanin jäsenistä kaikki paitsi seuraavat osallistuvat taisteluun(nämä kissat lähtevät kokoontumiseen):

- Mesitähti

- Minttuliekki

- Liljatuuli

- Leimusilmä

- Utusielu

- Hallavarjo

- Kirpputäplä

- Omenahuuma

- Väärävarjo

- Ampiaispisto

- Aurinkoroihu

- Karjuvirne

- Malvatassu

- Tähtimötassu

- Pensastassu

- Lehmustassu

- Korppisiipi

- Nokilintu

- Hiilloskatse


Taistelutarinat ja taistelupisteet

Sodan aikana kirjoitetuista taistelutapahtumista tarinan kirjoittanut hahmo ansaitsee omalle puolueelleen(Kuolonklaani, Eloklaani tai Kujakissayhteisö) taistelupisteitä(TaP). Aiemmassa sotaa käsittelevässä postauksessa(linkki postauksen alussa) on enemmän tietoa taistelupisteistä. Jotta ylläpito tunnistaa taisteluarinat, kaikki tarinat joissa on taistelua merkitään tarinan alussa tähän tapaan:

//TAISTELUTARINA


Taistelupisteiden ansaitsemiseen on tehty pieni muutos joka poikkeaa aiemmin ilmoitetusta:

- Taistelutarinasta ansaitsee taistelupisteitä niin, että 100 sanaa = 1TaP. (esim. 254-sanaisesta taistelutarinasta saa 2TaP) Toisin kuin aluksi kerrottiin, pisteitä ei tulla pyöristämään ylöspäin, vaan aina täysi sata on yksi taistelupiste.

- Jos rauhallisen kauden aikana syntyy taisteluita eri puolien välille, vain tarinan siitä osasta, jossa on "taistelutapahtumia" saa taistelupisteitä. (Eli jos 1200-sanaisessa tarinassa kerrotaan aluksi 700 sanan verran taistelua edeltävistä tapahtumista ja 500 sanan verran siitä, kun kissat kohtaavat viholliset ja taistelu alkaa, tarinasta saa 5 taistelupistettä.) "Taistelutapahtumiksi" lasketaan siis koko taistelutilanne siitä asti, kun vihollispuolten kissat kohtaavat, taistelevat ja kun taistelu päättyy. Sen jälkeen kun viholliset ovat poistuneet toistensa luota ei lasketa "taistelutapahtumaksi."

Rajakahakoista ja taisteluista on ilmoitettava etukäteen liittyneiden vieraskirjaan. Ohjeet kahakan aloittamiseen löytyy aiemmasta sotapostauksesta, johon löytyy linkki tämän postauksen alusta.


Jos tulee kysyttävää, laita toki viestiä chattiin :)








Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pelastajat-tapahtuma - Osio 3: Toiminnan aika!

On koittanut Pelastajat-tapahtuman viimeisen osion aika, jolloin pelastajat siirtyvät viimein sanoista tekoihin! Tämäkin osio tullaan suorittamaan edeltäjänsä tavoin pilkotuissa osissa eli tietyistä t

bottom of page