top of page

Alkutaistelun päätös & syyskuun suunnitelmia

Päivitetty: 22. elok. 2023

Alkutaistelun päätöstarinat on nyt julkaistu Keijukaisella ja Mesitähdellä. Näistä tarinoista selviää, miten taistelu päättyi ja kuinka Eloklaani ajettiin pois reviiriltään. Vaikka päätöstarinat on julkaistu, voitte edelleen kirjoittaa taistelusta tämän vuorokauden loppuun, eli 21.08. klo 23:59 asti.


Taistelussa kuolleet hahmot:

- Usvakatse, Kuolonklaani, NPC (tappajat Eloklaanin Hillasielu ja Sumutassu)

- Myrkkytassu, Kuolonklaani, NPC (tappaja Eloklaanin Kuutamolaine)

- Pehmoturkki, Eloklaani, NPC (tappaja Kuolonklaanin Pimentovarjo)

- Hopeaputous, Eloklaani, NPC (tappaja Kujakissayhteisön Kharon)

Lisäksi Eloklaanin Viherkatse(sokeutunut) ja Sypressikuiske(rampautunut) siirtyvät soturiuden estävien vammojensa vuoksi ensin parantajan luokse ja sitten pois soturin tehtävistä klaaninvanhimpiin.


Mitä seuraavaksi?

Sota on nyt virallisesti alkanut ja alkutaistelua seuraa rauhallinen aika. Suurempia taisteluita ei siis ole nyt näkyvissä, mutta pelaajat voivat yhdessä suunnitella pienempiä rajakahakoita. Ohjeet kahakoiden järjestämiseen löydät ensimmäisestä sotaa käsittelevästä postauksesta.

Eloklaani on muuttanut elämään nummille ja aiemmin Eloklaanin reviiriin kuuluneet Sekametsä ja Koivumetsä ovat tästä lähtien Kujakissayhteisön reviiriä. Kujakissayhteisö on myös vallannut Eloklaanin leirin ja asuu siellä toistaiseksi.

Eloklaani perusti väliaikaisen leirinsä kukkulan laelle. Tarkemmat tiedot uudesta leiristä sotainfo-osiossa.

Kuolonklaanin reviiri pysyy ennallaan.


Myös taistelupisteet klaaneittain sekä hahmottain päivitetään sotainfoon aina arviointien yhteydessä.


Syyskuun suunnitelmat

Syyskuussa pelaajia hemmotellaan, sillä luvassa on erityinen tapahtuma! Syyskuu on nimittäin täynnä erilaisia alennuksia ja tarjouksia, jotka ovat voimassa kaikki vain rajoitetun ajan!

Tarjoukset ja alennukset ovat seuraavanlaiset:


- 04-10.09.2023: Näinä päivinä kirjoitetuista tarinoista saa 20% enemmän pisteitä. Mikäli hahmolla on käytössä KP-boosti, tämä saa tarinoista 35% enemmän pisteitä ja SuperKP-boostilla 50% enemmän.

- 11-17.09.2023: Kaikki kaupan edut ovat 40% alennuksessa! Ei voi yhdistää ensimmäisen oston 50% alennukseen! Jos ostat tuona ajankohtana kaupasta ensimmäisen etusi, saat siitä 50% alennusta kuten tavallisestikin.

- 16-30.09.2023: Taistelutarinoista saa kaksinkertaisen määrän taistelupisteitä! Tapoista saa edelleen 10TaP.

- 18-24.09.2023: Kaikki halukkaat saavat luoda Kujakissayhteisöön soturi-ikäisen hahmon, koska yhteisössä on tällä hetkellä paljon vähemmän liittyneitä verrattuna klaaneihin. (Huom! Tämä hahmo ei saa sodan aikana vaihtaa klaania, vaan sen on pysyttävä yhteisössä!)


Lisäksi jos syyskuun aikana joka päivä ilmestyy ainakin yksi tarina(sama se kuka on kirjoittajana), jokainen syyskuun aikana ainakin viisi tarinaa kirjoittanut pelaaja saa valita kaupasta yhden vapaavalintaisen edun!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tuleva sota

Suuri osa pelaajista onkin jo tietoisia tulevista suunnitelmista, mutta selkeyden vuoksi kirjoitan tiivistelmän sodan syistä ja...

Sodan aloitus

Linkki postaukseen, jossa enemmän tietoa sodasta ja sen syistä Yllättävää kyllä, mutta olemme kerrankin pysyneet aikataulussa! Kauan...

bottom of page