top of page

Pelastajat-tapahtuma - Osio 2: Yllättävä käänne

Päivitetty: 23. huhtik.

Toisin kuin alkuperäisen suunnitelman mukaan, pelastajia heidän suunnitelmassaan avustava vartija ei olekaan uusi rektryytti vaan eräs vanhoista vartijoista, joka puolivahingossa ystävystyy Kortetassun kanssa ja päätyy auttamaan näitä. Tämä vartija on Aurooran Lampiväre.


Kaksikon yllättävä ystävyys saa alkunsa, kun Kortetassu on vähällä hukkua uintiharjoitusten yhteydessä ja nuori kuolonklaanilaissoturi pelastaa hänet. Kortetassu kokee olevansa kiitollisuudenvelassa naaraalle, mistä syystä hän alkaa viettää enemmän aikaa tämän läheisyydessä ja tarjoaa tälle apuaan hyvityksenä henkensä pelastamisesta. 


Nuorukaiset ystävystyvät melkein huomaamattaan, ja jossain vaiheessa Lampiväre paljastaa osittain vahingossa Kortetassulle tietävänsä panttivankien olinpaikan. Siitä Kortetassu saa tuuman, ja hän taivuttelee Lampiväreen auttamaan heitä pelastamaan Eloklaanin päällikön ja parantajat ja palauttamaan tasapainon takaisin klaaneihin. Lampiväre suostuu tähän, mutta hän painottaa, ettei halua jäädä kiinni teoistaan klaanitovereilleen. 


Uuden liittolaisensa antamien tietojen pohjalta pelastajat ryhtyvät kehittelemään suunnitelmaa. He valitsevat suunnitelman toteutusajankohdaksi yön, koska tällöin ulkona on kaikista hiljaisinta ja todennäköisyys törmätä esimerkiksi partioihin on pienempi. Enää on vain löydettävä oikea hetki suunnitelman toteutukselle…


Tästä osiosta pelastajilla on aikaa kirjoittaa ruhtinaalliset neljä viikkoa! Tapahtumien kulun selkeyttämiseksi alas on merkattu ajankohdat, milloin yllä mainitut tapahtumat ovat roolipelimaailman ulkopuolella (eli siis meidän roolipelaajien ajassa) käynnissä. Vaikka kukaan ei kirjoittaisi näistä tapahtumista, pelastajien suunnitelma etenee siitä huolimatta.


  • Kortetassu ja Lampiväre ystävystyvät (16.-30.03.2024)

  • Lampiväre paljastaa Kortetassulle panttivankien sijainnin ja muita tietoja, joiden pohjalta pelastajat aloittavat suunnitelmansa työstämisen (31.03.-13.04.2024)


Pelastajat voivat kirjoittaa unitapaamisista ja suunnitelman pähkäilystä normaalisti osion aikana. Rattaat lähtevät kuitenkin pyörimään kunnolla vasta sitten, kun Lampiväre on antanut pelastajille tarvittavat tiedot panttivangeista eli 31.03. eteenpäin.


Mikäli tulee jotakin kysyttävää tähän osioon (tai tapahtumaan ylipäätään) liittyen, tulkaa rohkeasti kysymään EmppuOmpulta!  


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pelastajat-tapahtuma - Osio 3: Toiminnan aika!

On koittanut Pelastajat-tapahtuman viimeisen osion aika, jolloin pelastajat siirtyvät viimein sanoista tekoihin! Tämäkin osio tullaan suorittamaan edeltäjänsä tavoin pilkotuissa osissa eli tietyistä t

Pelastajat-tapahtuma alkaa!

On viimein aika ryhtyä toimeen tasapainon palauttamiseksi klaaneihin! Pelastajat-tapahtuma tullaan toteuttamaan osioissa, joista pelastajilla on yleensä noin viikko tai kaksi aikaa kirjoittaa ennen su

bottom of page